Αυστραλία: Πέθανε ξαφνικά κορυφαία αθλήτρια στα 36 της – Άγνωστα τα αίτια

Σοκ από την είδηση του ξαφνικού θανάτου αθλήτριας, έχει προκληθεί στην Αυστραλία. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα.

Στιγμές πένθους έχει κατακλύσει το άθλημα της Αυστραλιανής Πάλης ως αποτέλεσμα του θανάτου της Kristen Mitchell, η οποία ήταν ευρέως γνωστή με το όνομα «Miami»

Η 36χρονη κορυφαία Αυστραλή παλαίστρια Kristen «Miami» Mitchell πέθανε ξαφνικά. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου της αθλήτριας.

Σε ανακοίνωσή του, το Wrestling Radio Australia ανέφερε: «Θα λείψει βαθύτατα σε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της». «Η καλή της καρδιά και η ζωηρή θετική της στάση είναι ο τρόπος που θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας».

Η δήλωση του Wrestling Radio Australia για την Mitchell

“Η Αυστραλιανή Πάλη είναι λυπημένη από την απώλεια της Kristen Mitchell, γνωστή και ως Miami.

Η εντύπωση που άφησε στον χώρο της πάλης, τόσο από τη δουλειά της στο ρινγκ όσο και από το παρασκήνιο για το μέλλον του αθλήματος είναι ανυπολόγιστη και θα λείψει βαθιά σε όλους όσους είχαν ποτέ το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Η ευγενική της καρδιά και η ζωηρή θετική της συμπεριφορά είναι το πώς θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας.

Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της.”

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί