Ασθένειες κάτω από ένα μικροσκόπιο

Μην αφήνετε αυτές τις φωτογραφίες να σας ξεγελούν. Δεν υπάρχουν μόνο δολοφόνοι στο ζωικό βασίλειο, αλλά πολλοί χειρότεροι που απειλούν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων κάθε μέρα.

Ακόμη και η πιο θανατηφόρα ασθένεια όμως μπορεί να έχει μια παράξενη ομορφιά κάτω από το μικροσκόπιο, αλλά την πραγματικότητα σπέρνουν τον όλεθρο στο σώμα μας.

Γύρη

Οι ασθένειες προκαλούνται όχι μόνο λόγω της αμέλειας, αλλά λίγο -πολύ, απο ανεξέλεγκτους παράγοντες, όπως οι κλιματικές αλλαγές, απρόσμενους αλλεργιογόνους παράγοντες, γηρατειά, ατυχήματα, φυσικές καταστροφές κλπ. Ένα υγιές άτομο μπορεί γρήγορα να ανακτήσει ή να θεραπεύσει τον εαυτό του από την ασθένεια, με ελάχιστη ή καμία ιατρική παρέμβαση .Η φυσική αντίσταση του οργανισμού μας, όπως ο πυρετός, δεν θεωρείται ασθένεια, αλλά μάλλον φυσική αντίδραση του σώματος σε μικρόβια. Η άμεση ιατρική ή φυσικές θεραπείες, όπως η ανάπαυση θα πρέπει να ληφθούν αμέσως μετά την ανίχνευση των ασθενειών.
Μια μεγάλη ποικιλία από ασθένειες προκαλούνται από ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, όπως ο τρόπος ζωής, η έλλειψη άσκησης, και το ψυχολογικό στρες. Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν ασθένειες στο μέγιστο και να ενισχύσουν την αντίσταση στο σώμα και το μυαλό με ικανότητα επούλωσης, θα πρέπει ο άνθρωπος να προσαρμοστεί σε μια πολύ υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, τρόπο ζωής, υγιεινής, σχέσεις, ψυχαγωγία κ.λπ.
Η υγιεινή και η καθαριότητα είναι απαραίτητη για τον εαυτό μας, την οικογένεια, το σπίτι, το περιβάλλον. Η προστασία μας από την αλλεργιογόνα σκόνη, τον καπνό, τη γύρη, το τρίχωμα ζώων, μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά σε ασθένειες που σχετίζονται με το αναπνευστικό. Η καλή ποιότητα των μαγειρεμένων φρέσκων τροφίμων μπορεί να αποτρέψει πολλές ασθένειες που επηρεάζουν το πεπτικό, καρδιοαγγειακό σύστημα, και την κοιλιακή και πυελική χώρα.
Η κατάλληλη υγιεινή μπορεί να βοηθήσει και να προστατεύσει από πολλές ουρολογικές παθήσεις. Πρέπει να δίνεται επίσης ιδιαίτερη προσοχή, σε ξέσπασμα εποχιακής γρίπης,ή σε μια μεταδοτική ασθένεια. Οι κανόνες προσαρμογής και προσοχής, πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν, με την απαραίτητη συμβουλή του γιατρού σας.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu