Αρχίζουν τα όργανα: Ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την άγνωστη πανδημία «ΝΟΣΟΣ Χ», vid

Βγήκε ξανά και ο Βασιλακόπουλος...

Προετοιμάζεται η Ελλάδα για την άγνωστη πανδημία , την οποία επικαλούνται χωρίς να ξέρουν ποιά ακριβώς είναι, λέγοντας πως πρόκειται για 70% πιο θανατηφόρος ιός από τον COVID.

Συγκεκριμένα, aνακοίνωση εξέδωσε ο ΕΟΔΥ, στην οποία αναφέρεται στον «συναγερμό» που έκρουσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) σχετικά με τον κίνδυνο εμφάνισης μιας νέας πανδημίας, τονίζοντας πως πρέπει να αποτελούν «μέρος της βούλησης και της δέσμευσης όλων των εμπλεκόμενων για την αντιμετώπιση μιας απειλής για την δημόσια υγεία».

Σημειώνεται πως ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, δήλωσε ότι είναι η ώρα για την επίσπευση των διαπραγματεύσεων με στόχο την πρόληψη της επόμενης πανδημίας, καλώντας τις χώρες να προχωρήσουν στις «αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», προκειμένου να είναι προετοιμασμένες για την «επόμενη πανδημία».

Στόχος να εφαρμοστεί το σχέδιο «ONE HEALTH», το οποίο θα δίνει την ευκαιρία στον ΠΟΥ να κηρύσσει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που θα υπερβαίνουν τις κρατικές αρχές και εξουσίες, όσων χωρών αποδεχθούν την εν λόγω συμφωνία. Λεπτομέρειες ΕΔΩ!!!

Ο ΕΟΔΥ αναφέρει συγκεκριμένα σε σχέση με τα παραπάνω:

«Σε τακτική επιστημονική συνάντηση του ΕΟΔΥ συζητήθηκε η πρόσφατη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την άγνωστο νόσο Χ και τον κίνδυνο νέας πανδημίας.

Στην ανακοίνωση, πέραν της διαπίστωσης πως η πανδημία COVID-19 δεν αποτελεί πλέον παγκόσμια έκτακτη ανάγκη – αλλά συνεχίζει να αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγεία – αναφέρεται μια λίστα από γνωστά στην επιστήμη παθογόνα με πανδημικό δυναμικό, όπως για παράδειγμα ο ιός Έμπολα ή οι ιοί της γρίπης των πουλερικών. O ΠΟΥ επιπρόσθετα αναφέρεται στην πιθανότητα, μια νέα πανδημία να προκληθεί από μια υποτιθέμενη και «άγνωστη νόσο Χ», που προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Οι ανακοινώσεις του ΠΟΥ για γνωστά και άγνωστα πιθανά αίτια μελλοντικής πανδημίας είναι χρήσιμο να ερμηνεύονται και να επικοινωνούνται με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να αποτελούν μέρος της εγρήγορσης και ετοιμότητας, αλλά πολύ περισσότερο της βούλησης και δέσμευσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση μιας γνωστής ή ενδεχόμενης νέας απειλής για τη δημόσια υγεία».

Βγήκε ξανά και ο Βασιλακόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για «ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, την οποία δεν γνωρίζουμε αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτήν!»!

Έκανε λόγο για «ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ»!!!

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί