Απόφαση «ΚΟΛΑΦΟΣ»: Βρετανικό «ΟΧΙ» στα εμβόλια για υγιή παιδιά 12-15!!! «Έγκλημα» αν επιμείνει η Ελλάδα

Φόβοι για τις πιθανές παρενέργειες! Οριακά ελάχιστο το όφελος από τους κινδύνους - Ούτε αυτό θα το λάβει υπόψη του το Μαξίμου;;;

Ο βρετανικός κυβερνητικός φορέας εμβολιασμών στην Βρετανία αποφάσισε ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να συνιστούν την διάδοση των εμβολίων Covid σε όλα τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Συγκεκριμένα, η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) συνέστησε την επέκταση των εμβολιασμών μόνο σε παιδιά αυτής της ηλικίας με προβλήματα υγείας που τα καθιστά κλινικά ευάλωτα. Εκείνα, όπως λένε οι Βρετανοί, θα πρέπει να λάβουν δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer, καθώς κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό.

Τα υγιή παιδιά όμως «ΟΧΙ»! Στην Ελλάδα, θέλουν σαν τρελοί να εμβολιάσουν όλα τα παιδιά, ακόμα και υποχρεωτικά!

Αρχικά, η JCVI θεωρεί πως ο εμβολιασμός των υγιών παιδιών θα έχει μικρό όφελος! Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Guardian, αναφέρουν πως το οριακό όφελος από τον εμβολιασμό παιδιών 12-15 θεωρείται «ανεπαρκές για να υποστηρίξει μια καθολική προσφορά» εμβολίων στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα.

Επιπλέον, ένα θέμα, το οποίο απέτρεψε τους Βρετανούς ειδήμονες από το να συνηγορήσουν υπέρ του καθολικού εμβολιασμού των παιδιών 12-15, είναι ο πιθανός κίνδυνος μυοκαρδίτιδας, μιας μορφής φλεγμονής της καρδιάς, σε παιδιά που λαμβάνουν το εμβόλιο. Μάλιστα, υπήρχε αβεβαιότητα σχετικά με τυχόν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις!!!!!

“Η άποψη του JCVI είναι ότι συνολικά, τα οφέλη για την υγεία από τον εμβολιασμό COVID-19 σε υγιή παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών είναι οριακά μεγαλύτερα από τις πιθανές βλάβες”, δήλωσε ο πρόεδρος της ανοσοποίησης Covid-19 για το JCVI, Wei Shen Lim.

Η απόφαση του JCVI σημειώνει ότι δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά του οργανισμού να εξετάσει ευρύτερα ζητήματα, όπως διαταραχές στην εκπαίδευση και ευρύτερη κοινοτική μετάδοση, και συμφώνησε ότι οι υπουργοί της χώρας μπορούν να ζητήσουν και αλλού συμβουλές.

Η JCVI έλαβε την απόφαση με πλειοψηφία την Πέμπτη, μετά από μακρές συζητήσεις και συζητήσεις.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί