Απευθείας στο σπίτι: Έτσι θέλουν να είναι τα νέα εμβόλια!!!

Ετοιμαστείτε.

Ο Gavi, η Vaccine Alliance, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι μεταξύ εκείνων των οργανισμών που προωθούν μια νέα τεχνολογία εμβολίων που χρησιμοποιεί επιθέματα αντί για βελόνες για να μεγιστοποιήσει την πρόσβαση των εμβολίων στις «πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες» και να φέρει ενδεχομένως παντού το λεγόμενο «σφράγισμα»!

Γράφει το The Defender:

Μια νέα τεχνολογία εμβολίων που χρησιμοποιεί επιθέματα – έμπλαστρα εμβολίου αντί για βελόνες περιγράφεται ως « πρωτοποριακή » και πως « αλλάζει το παιχνίδι »!

Με την υποστήριξη παγκόσμιων παικτών, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) Gavi, η Vaccine Alliance και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates , μεταξύ άλλων, επιθέματα μικροσυστοιχίας που περιέχουν εμβόλιο (VMAP) — επίσης γνωστά ως «μπαλώματα μικροσυστοιχίας» ή «μπαλώματα μικροβελονών». », έχουν γίνει αντικείμενο δεκάδων επιστημονικών εργασιών τα τελευταία χρόνια.

Τα ισχυριζόμενα οφέλη τέτοιων «μπαλωμάτων εμβολίου» – για τα πάντα, από τα εμβόλια ιλαράς και ερυθράς (MR) έως διάφορα εμβόλια mRNA – προωθούνται ευρέως παρόλο που δεν έχουν ολοκληρωθεί παρά ελάχιστες κλινικές δοκιμές και κανένα τέτοιο εμβόλιο δεν έχει εγκριθεί ακόμη από τις ρυθμιστικές αρχές.

Επιστήμονες και ιατρικοί εμπειρογνώμονες που μίλησαν με το The Defender έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την τεχνολογία και προειδοποίησαν για πιθανούς κινδύνους.

Η Barbara Loe Fisher, συνιδρυτής και πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Εμβολίων και συν-συγγραφέας του βιβλίου του 1985 « DPT: A Shot in the Dark », είπε στο The Defender:

«Είτε χορηγείται με βελόνα είτε με έμπλαστρο, ένα VMAP είναι ένα βιολογικό προϊόν που χειρίζεται άτυπα το ανοσοποιητικό σύστημα για να προκαλέσει ισχυρές φλεγμονώδεις αποκρίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό ή θάνατο για κάποιους που το λαμβάνουν.

Ο Brian Hooker, Ph.D., PE, ανώτερος διευθυντής επιστήμης και έρευνας για την προστασία της υγείας των παιδιών , είπε ότι ο όρος «έμπλαστρο εμβολίου» μπορεί επίσης να είναι παραπλανητικός:

«Ο όρος «έμπλαστρο εμβολίου» είναι παραπλανητικός καθώς αυτή η τεχνολογία μικροσυστοιχιών δεν μοιάζει σε τίποτα με άλλα συστήματα χορήγησης νικοτίνης ή ορμονών που βασίζονται σε έμπλαστρα. Αυτό το «έμπλαστρο» σπάει το δέρμα για να χορηγήσει το υγρό εμβόλιο που περιέχεται στη μήτρα της μικροσυστοιχίας. Ως εκ τούτου, δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς θα παραδοθεί αυτό το σύστημα έγχυσης σε ασθενείς και γονείς για να χορηγήσουν στον οργανισμό τους απευθείας το εμβόλιο. Αυτό φαίνεται αρκετά επικίνδυνο».

Μάλιστα, όπως λένε το ίδρυμα Bill Gates και οι υπόλοιποι, το όραμά τους είναι «η κατασκευή εμβολίων θα μπορούν να ταχυδρομούνται απευθείας στα σπίτια των ανθρώπων»!

Ή απλά ένα υπερεμβόλιο-ταυτότητα που θα δείχνει ποιός είναι εμβολιασμένος ή όχι!!!

ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-UPMC

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί