Ιταλικό κανάλι πήρε συνέντευξη από τον Μαουρίτσιο Κάρρα, ανθρωπολόγο και δημοσιογράφο, του οποίου ακρωτηριάστηκε το πόδι μετά από θρόμβωση που προκλήθηκε από το εμβόλιο AstraZeneca!!! Δείχνει και άλλες συγκλονιστικές περιπτώσεις!!!
Παράλληλα παρουσιάζει ντοκουμέντα από τον ιταλικό ΕΟΦ.
Συγκεκριμένα, η AIFA (ΕΟΦ) παραποίησε γραφήματα σχετικά με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες για να τις ελαχιστοποιήσει.
Από τα έγγραφα της έρευνας της ιταλικής τηλεόρασης προκύπτει ότι η κυβερνητική υπηρεσία για τα φάρμακα αποφάσισε να ελαχιστοποιήσει την σωστή αναλογία κινδύνου/οφέλους, όπως ορίζει ο ΕΜΑ.
Το έγγραφο αναφέρεται στον Μάρτιο και πρόκειται για ένα πολύ απλό γράφημα το οποίο στην συνέχεια κυκλοφόρησε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Όπως τονίζεται, η AIFA (ΕΟΦ) ισχυρίζεται μεν πως οι σοβαρές παρενέργειες ανέρχονται στο 11,9%, ωστόσο ο κύκλος με τον οποίο αναπαρίστανται τα ποσοστά παρουσιάζεται μικρότερος, έτσι ώστε να δίνεται η οπτική εντύπωση ενός ασήμαντου αριθμού.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!
photo EPA-UPMC
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σάλος με καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για περιστατικό οπλοφορίας δικηγόρου μέσα σε δικαστήριο
- Νέα συνάντηση για το Ουκρανικό στην «καρδιά» της Ευρώπης
- Καθ’οδόν προς το Ισραήλ ο Ινδός πρωθυπουργός
- Ρέθυμνο: Μία σύλληψη για ναρκωτικές ουσίες, όπλα και πυροτεχνήματα
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
- Υπ. Πολιτισμού: Αναβαθμίζεται πλήρως το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ιθάκης
- ΕΛΓΑ: Καταβολή 18,7 εκατ. ευρώ σε 8.648 παραγωγούς για ζημιές του 2025
- Ο Χάρι Στάιλς σε ρόλο παρουσιαστή και ερμηνευτή στο «Saturday Night Live»
- e-ΕΦΚΑ: Από 1ης Μαρτίου η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας
- Μαγνησία: Σύλληψη κτηνοτρόφου για παραβίαση μέτρων κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων









