Ακούστε τον να τα λέει!!! Πλεύρης για ανεμβολίαστους: «Και να περάσει η πανδημία ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ στο ΕΣΥ», aud

Απίστευτο σιγοντάρισμα από τους δημοσιογράφους!!!

Αρκετό υλικό απεδείχθη πως έχει η χθεσινή συνέντευξη του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3.

Βρίσκοντας ως…στήριγμα τους δημοσιογράφους του σταθμού, ο αρμόδιος Υπουργός εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά όσων δεν υπέκυψαν στους κορωνοεκβιασμούς και ξεστόμισε τα εξής εμμονικά:

“Έστω και για 1%-2% που μπορεί να μεταδίδει κάποιος πιο εύκολα δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να έχουμε άνθρωπο μέσα (στο ΕΣΥ) ο οποίος μπορεί να μεταδώσε σε ογκολογικό ασθενή. Και να περάσει η πανδημία, άνθρωπος που δεν πιστεύει στην επιστήμη δεν θέλω να είναι στο ΕΣΥ”.

Και τότε πετάχτηκε ο δημοσιογράφος με μένος και ζήλο:

“Αυτό είναι το σημαντικό! Διότι σου λέει και ο υγειονομικός που έχει εμβολιαστεί και ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕ στις οδηγίες της πολιτείας (σ.σ. δεν ήταν δηλαδή ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ) «εγώ τι είμαι κορόιδο; Έδωσα τη μάχη με ελλιπές προσωπικό 3 χρόνια και θα έρθει ο άλλος τώρα να μου κουνάει το δάκτυλο;»”.

Επανερχόμενος για το ζήτημα των αναστολών, ο Πλεύρης υποστήριξε ότι “θεωρητικά, εφόσον πάψουν να ισχύουν επιδημιολογικά στοιχεία, βάσει της απόφασης του ΣτΕ αν δεν υπάρχει πανδημία δεν δικαιολογούνται οι αναστολές.

ΟΜΩΣ με την κα Γκάγκα εξετάζουμε αυτή τη στιγμή και εκεί θα ήμασταν συνταγματικά ανεκτοί να υπάρξει συνολικό πρωτόκολλο εμβολιασμού για τους υγειονομικούς».

(φωτο:intime)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί