49χρονη μετά το εμβόλιο της AZ: «Έγινα σαν εξωγήινο τέρας» – Μόσιαλος: «Να εμβολιαστούν επώνυμοι», vid

Σκληρές εικόνες...

Μια 49χρονη Βρετανή που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca καταγγέλλει πως έχει μεταμορφωθεί σε «εξωγήινο τέρας».

Συγκεκριμένα εμφάνισε κοκκινίλες και εξανθήματα στο σώμα της.

Όπως γράφει η New York Post, η Susie Forbes εμφάνισε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες λίγες μόνο ώρες μετά το εμβόλιο στις 18 Μαρτίου, παρομοιάζοντας τον εαυτό της με εξωγήινο από την ταινία «Alien» (1979).

«Ένιωθα πως έπαιζα στην ταινία ‘‘Alien’’. Έβγαιναν φουσκάλες από το χέρι μου. Ήταν απαίσιο. Το πρόσωπό μου έγινε τεράστιο. Ήμουν τέρας», είπε.

 «Η κόρη μου με παρακαλούσε συνεχώς να πάω στο νοσοκομείο. Καταστράφηκα. Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Έχω ουλές σε όλο μου το σώμα».

Η Forbes πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα (σύνδρομο Guillain-Barré), κατά το οποίο το σώμα της επιτίθεται στα νεύρα της. Η ίδια έχει υποστεί αναφυλακτικό σοκ ακόμα και μετά από αντιβίωση και πιστεύει τώρα πως το ίδιο έπαθε και από το εμβόλιο.

Οι ειδικοί» όμως επιμένουν πως το εμβόλιο προκαλεί σπάνια παρανέργειες.

Μάλιστα ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος πρότεινε, προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αμφιβολίες και ανησυχίες έχουν δημιουργηθεί στον γενικό πληθυσμό από τα συγκεκριμένα σκευάσματα κατά του κορωνοϊού, να εμβολιαστούν με αυτά κυβερνητικά στελέχη και γενικώς επώνυμα πρόσωπα.

Με το «καλό» λοιπόν…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί