41χρονη χάνει χέρια και πόδια από μία πέτρα στον νεφρό – «Θα βλέπω τα παιδιά μου – Θα προλαβαίνω να βλέπω την οικογένειά μου»

Μια μητέρα δύο παιδιών ξύπνησε σε νοσοκομείο του Κεντάκι με ακρωτηριασμένα και τα δύο πόδια της, ενώ ενημερώθηκε ότι σύντομα θα της ακρωτηρίαζαν και τα χέρια της. Κι όλα ξεκίνησαν από μία πέτρα νεφρού.

Η γυναίκα, 41 ετών, νοσοκόμα για πολλά χρόνια, υποβλήθηκε σε θεραπεία για πέτρα στον νεφρό πριν από λίγες εβδομάδες, ανέφερε η ιστοσελίδα WLEX.

Αλλά η περιπέτεια για τη γυναίκα δεν τελείωσε εκεί, καθώς η πέτρα μολύνθηκε και προκλήθηκε σήψη.

«Είναι αρκετά σπάνιο», δήλωσε η ίδια για όσα συνέβησαν. «Ήταν η τέλεια καταιγίδα».

Η γυναίκα στο νοσοκομείο σε καταστολή για μέρες.

Όταν ξύπνησε, τα πόδια της είχαν ακρωτηριαστεί από το ύψος του γόνατου και οι γιατροί της εξήγησαν ότι για να σωθεί, θα έπρεπε να ακρωτηριαστούν και τα χέρια της.

«Έχω χάσει τα πόδια μου από τα γόνατα και κάτω και θα χάσω και τα χέρια μου πιθανώς κάτω από τον αγκώνα», είπε.

Παρά τα σοκαριστικά νέα για την υγεία της, η αντίδρασή της ήταν απρόσμενη. Με φοβερή ηρεμία, είπε ότι τώρα της δίνεται η ευκαιρία να περνά περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της και τους γιους της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ζω», είπε. «Θα βλέπω τα παιδιά μου. Προλαβαίνω να βλέπω την οικογένειά μου. Περνάω χρόνο με τον άντρα μου. Αυτά είναι ασήμαντα πράγματα σε αυτό το σημείο».

Καθώς οι πληροφορίες για την κατάστασή της άρχισαν να διαδίδονται, η 41χρονη γυναίκα έχει λάβει άπειρα μηνύματα υποστήριξης. «Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι κάνουν τέτοια πράγματα για μένα».

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, μια σελίδα, όπως αναφέρεται, είχε συγκεντρώσει για την οικογένεια σχεδόν 105.000 δολάρια, από τον στόχο των 250.000 δολαρίων που είχε τεθεί.

«Ξεκινήσαμε αυτόν τον έρανο γιατί θέλουμε να υποστηρίξουμε την ηρωίδα μας, καθώς και τον σύζυγό της που ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα», έγραψαν στην σελίδα.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί