Νόμιζαν ότι ο σκύλος τους είχε πνιγεί, όμως 10 μέρες μετά… (βίντεο)

Η οικογένεια Kareken από τη Νότια Καρολίνα, είχε χάσει κάθε ελπίδα πως θα ξαναδεί ζωντανή την Kali, τον σκύλο τους

που έβλεπαν να πνίγεται σε ποτάμι στις διακοπές τους στο Οντάριο του Καναδά. Αυτό που δεν ήξεραν, είναι πως η Kali, είχε βγεί στην όχθη ζωντανή!

Στις αρχές του Ιούλη, ο David και η Joy Kareken ξεκίνησαν για τις προγραμματισμένες τους διακοπές στο Quetico Provincial Park του Οντάριο, μαζί με τον γιό τους Alexander και την σκυλίτσα τους Kali. Το πλάνο περιελάμβανε διακοπές με ελεύθερο camping, δραστηριότητες στη φύση και κανό στα ορμητικά νερά του ποταμού. Κάτι που θα απολάμβανε όλη η οικογένεια και η «περιπετειώδης πριγκηπισσά» τους Kali μαζί.

Όμως σε μια περιπέτεια, η Kali γλύστρισε από το κανό και έπεσε με δύναμη στα ορμητικά νερά, που την παρέσερναν όλο και πιο μακριά από τους δικούς της ανθρώπους. Η οικογένεια Kareken, κωπηλατούσε όλο και πιο γρήγορα προσπαθώντας να την φτάσει, αλλά τα ίχνη της χάθηκαν!

«Ήμασταν σίγουροι πως πνίγηκε… δεν βλέπαμε άλλη πιθανότητα. Πιστέψαμε πως είχε βουλιάξει στον πάτο και πως θα αναδυόταν στην επιφάνεια, μέρες μετά, νεκρή. Η σκέψη και μόνο ήταν αβάσταχτη και αποφασίσαμε να φύγουμε από το μέρος. Όταν επιστρέψαμε στη σκηνή ήμασταν συντετριμμένοι, ήταν η «μάνα του λόχου». Μας ξυπνούσε το πρωί με φιλιά και μετά κυνηγούσε σκίουρους στο δάσος. Ο πόνος μας είχε καταρρακώσει, ήταν σαν να χάναμε ένα μέλος της οικογένειας», δήλωσαν στο Buzzfeed οι Kareken.

Τερμάτισαν τις διακοπές τους εσπευσμένα και επέστρεψαν στη Νότια Καρολίνα για να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα στη ζωή τους χωρίς την αγαπημένη τους σκυλίτσα. Αυτό που δεν γνώριζαν ήταν πως η Kali, είχε επιζήσει και μάλιστα χωρίς μία γρατζουνιά! Οι μέρες περνούσαν και η οικογένεια δεχόταν την συμπαράσταση από γνωστούς και φίλους, ως τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο! Η δασική υπηρεσία είχε εντοπίσει ένα σκύλο…

Οι Kareken έστειλαν αμέσως φωτογραφίες για την ταυτοποίηση και έλαβαν με χαρά και ανακούφιση την πληροφορία πως ήταν ο δικός τους σκύλος, η Kali τους! Ο David Kareken, μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητό του και οδήγησε με ανυπομονησία τις 22 ώρες διαδρομής, πίσω στο Quetico Provincial Park, για να ξανασυναντηθεί με την Kali.
«Η δυσπιστία και μόνο, πως είναι εκείνη και είναι ζωντανή, ήταν εξουθενωτική. Κάποια στιγμή κατέφθασε ένα υδροπλάνο, με την Kali επιβάτιδα. Παρ΄όλο που είχε επιβιώσει στο δάσος για 10 μέρες μόνη της, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Λίγο πιο αδύνατη, λίγο βρώμικη, αλλά το ίδιο γλυκό κορίτσι που χάσαμε. Κάθε τόσο, όταν ξυπνάμε το πρωί και πηδάει στο κρεβάτι να μας φιλήσει, αναρωτιόμαστε αν ζούμε ένα όνειρο!»

Δείτε το συγκινητικό video της επανένωσής τους:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...