Ύψωσε την σημαία του Αγίου Ανδρέα ο Πούτιν και παρουσίασε ΝΕΟ πυρηνικό υποβρύχιο – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΩΚΕΑΝΟ», είπε...

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, παρέστη μέσω τηλέ-διάσκεψης στην καθέλκυση του έκτου πυρηνικού υποβρυχίου νέας γενιάς της Ρωσίας και ανακοίνωσε συνολικά την κατασκευή τεσσάρων!

Το κάθε ένα από αυτά είναι σε θέση να μεταφέρει 16 διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, χωρίς κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται!!!

Αφού ο Πούτιν ύψωσε την σημαία του Αγίου Ανδρέα (σημαία ρωσικού στόλου) σε δύο ακόμη πολεμικά πλοία, προανήγγειλε ενίσχυση της ρωσικής άμυνας, ανακοινώνοντας πως η Ρωσία θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της στον παγκόσμιο Ωκεανό!!!

«Θα επιταχύνουμε και θα αυξήσουμε τους όγκους κατασκευής πλοίων διαφόρων κατηγοριών, θα τα εξοπλίσουμε με τα πιο σύγχρονα όπλα και θα πραγματοποιήσουμε την επιχειρησιακή και μαχητική εκπαίδευση βάσει της εμπειρίας που λάβαμε κατά την διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», είπε.

Τα πλοία που παρήχθησαν πρόσφατα και τέθηκαν σε επιχειρησιακή λειτουργία, περιελάμβαναν μια κορβέτα, ένα ναρκαλιευτικό και το πυρηνικό υποβρύχιο Generalissimus Suvorov. Το υποβρύχιο, που φέρει πυρηνικούς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Bulava, είναι το έκτο υποβρύχιο της νέας κλάσης Borei που εντάσσεται στο ρωσικό ναυτικό. «Θα διασφαλίσει την ασφάλεια της Ρωσίας για τις επόμενες δεκαετίες», είπε ο Πούτιν.

Ακόμη ένα υποβρύχιο του ίδιου τύπου, το Emperor Alexander III, καθελκύστηκε κατά την στην οποία παρέστη ο Ρώσος πρόεδρος, και θα τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες δοκιμές.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί