με τον ταξίαρχο Τζασίμ Αμπντουλά Αμπντούλ Λατίφ Τζασίμ Σουράφα, ακόλουθο Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στη χώρα μας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του ακόλουθου Άμυνας των ΗΑΕ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη σχέση των δύο χωρών σε στρατιωτικό επίπεδο.
Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υλοποιούν από κοινού δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας που πρόσφατα ανανεώθηκε για πέντε έτη, επισημαίνει το ΓΕΕΘΑ.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, από τις 26 Αυγούστου έχει προχωρήσει η μεταστάθμευση προσωπικού και τεσσάρων F-16 Blk 60 στην 115 Πτέρυγα Μάχης ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συνεκπαίδευσή τους με μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
(ΦΩΤΟ:Eurokinisi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κέντρο Αθήνας: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία – Ανοικτοί ξανά οι σταθμοί Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο»
- Ταξιδιωτικές οδηγίες για τους Έλληνες πολίτες από τις πρεσβείες στη Μ. Ανατολή
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε σημεία με υψηλόβαθμους Ιρανούς αξιωματούχους
- Γ. Παπανδρέου: «Στα Τέμπη το κράτος απέτυχε πλήρως»
- Νεκροί και στη Συρία – 4 άτομα σκοτώθηκαν από χτύπημα ιρανικού πυραύλου σε κτίριο
- Τραγωδία Τεμπών: Παρόντες χιλιάδες άνθρωποι και στη Θεσσαλονίκη
- Περιφ. Αττικής: Νέες κατασχέσεις 5,6 τόνων τροφίμων – «Δεν σταματάμε», λέει ο Ν. Χαρδαλιάς
- Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη, στην Πλατεία Ελευθερίας – Ποια συνθήματα κυριάρχησαν
- Ακυρώνονται πτήσεις από Αθήνα για Μ. Ανατολή – Δείτε προς ποιες χώρες
- ΥΠΕΞ για πόλεμο στη Μ. Ανατολή: «Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί»









