• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΥΠΕΘΑ
  • Στο ΥΠΕΘΑ θεωρούν ότι υπάρχουν ελπίδες σύντομα να απελευθερωθούν οι 2 Έλληνες αιχμάλωτοι στρατιωτικοί

Στο ΥΠΕΘΑ θεωρούν ότι υπάρχουν ελπίδες σύντομα να απελευθερωθούν οι 2 Έλληνες αιχμάλωτοι στρατιωτικοί

Στο ΥΠΕΘΑ θεωρούν ότι θα υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, "Για πρώτη φορά το λέω. Βλέπω να αρχίζει μια διαδικασία που μας δίνει την ελπίδα για την απελευθέρωση των δύο ομήρων» είναι η θέση του Π.Καμμένου

 

Στο ΥΠΕΘΑ θεωρούν ότι τώρα που οι εκλογές τελείωσαν στην Τουρκία και με την αναμενόμενη κατάργηση τις κατάστασης έκτακτης ανάγκης, θα ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι υπηρετούν πλέον στην Τουρκία.

«Οι εκλογές τελείωσαν. Οι Έλληνες στρατιωτικοί υπηρετούν πλέον στην Τουρκία. Έχει ξεκινήσει στην Τουρκία η συζήτηση για άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.»

«Θεωρώ ότι ο κ. Ερντογάν αντιλαμβάνεται το ότι να κρατάει ομήρους συμμάχους στρατιωτικούς, δεν είναι το ότι καλύτερο για τη διεθνή εικόνα της χώρας τους», έχει πει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Ελπίζω να γίνει αντιληπτό ότι οι συνεχείς προκλήσεις κάνουν κακό στις δυο χώρες. Αυτό θα είναι ένα θετικό σήμα εκ μέρους της Τουρκίας και θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων μας»

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu