Ο ΥΦΕΘΑ Αλκ.Στεφανής στην 95η ΑΔΤΕ στη Ρόδο

YETHA
Την 95η Ανωτέρα Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής στη Ρόδο επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

προκειμένου να παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας του διοικητηρίου της 395 Επιλαρχίας Αρμάτων Εθνοφυλακής ( 395 ΕΑΡΜΕΘ), σε «Διοικητήριο Αντιστρατήγου Τζανιδάκη Ιωάννη», ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 19 Απριλίου 2017, εν ώρα καθήκοντος, στο δυστύχημα του ελικοπτέρου UH-1H, στο Σαραντάπορο.

” Η σεμνή αυτή τελετή ονοματοδοσίας του διοικητηρίου της 395 ΕΑΡΜΕΘ, μονάδα στην οποία ο στρατηγός είχε την τιμή να υπάρξει διοικητής, συνιστά την ελάχιστη απόδοση τιμής για το ήθος και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Πατρίδα”, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του .

Στη συνέχεια, ο κ. Στεφανής παραβρέθηκε στην εκδήλωση προαγωγής του αποθανόντα Χρήστου Ζαβοριανού σε έφεδρο υπίλαρχο. Τα διακριτικά αποδόθηκαν στην αδελφή του υπολοχαγού (ΤΘ).

Τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευε ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας και υποδέχθηκε ο διοικητής της 95ης ΑΔΤΕ υποστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

(φωτο:eurokinissi)