Επίσκεψη Παναγιώτη Ρήγα, στο 251 ΓΝΑ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου και την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018,το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε ότι η «υγειονομική πολιτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει ως πρωταρχικό στόχο της την προστασία και την προαγωγή της υγείας και αποσκοπεί στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, τόσο στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

Αναφερόμενος στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, ανέφερε:

«Η εξεύρεση λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να υπάρχουν ουσιαστικά και άμεσα αποτελέσματα.

Έτσι, παρά τις οικονομικές δυσχέρειες, προχωράμε σε μια σημαντική προσπάθεια υλοποίησης προγραμμάτων, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των στελεχών, αλλά συγχρόνως και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Και συνέχισε: «Προχωρούμε με δράσεις που αφορούν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, αλλά και στα υπόλοιπα νοσοκομεία, με στόχο την αναβάθμιση της παρεχόμενων υπηρεσιών και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας. Σε αυτή την προσπάθεια αρωγοί στέκονται η Περιφέρεια Αττικής και άλλοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς. »

Ο ΑΝΥΕΘΑ στο χαιρετισμό του κατέληξε: «Ο διαρκής στόχος για την αναβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης επιτυγχάνεται, αφενός με την ποιοτική εργασία σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας και αφετέρου με την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και επικοινωνίας, με τη συλλογική προσπάθεια και συμμετοχή όλων μας. Ο ρόλος σας στην προσπάθεια αυτή είναι καθοριστικός, μέσω της ενεργού συμμετοχής σας, της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλετε και του αποτελέσματος που επιτυγχάνετε.

Κλείνοντας, θέλω να σας ευχαριστήσω, διεύθυνση και προσωπικό, για την προσφορά σας, να συνεχίσετε την αποστολή σας με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση και να ευχηθώ στον καθένα από εσάς υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...