Ξαναμπαίνουν από τον ΒΟΡΡΑ οι Ρώσοι;;; Αναφορές για ΜΑΧΕΣ στην επαρχία Σούμι της Ουκρανίας, vid

Ξαναθερμαίνεται το "βόρειο" μέτωπο;

Μεγάλος αριθμός ρωσικών δυνάμεων επιχειρούν να εισέλθουν σε ουκρανικό έδαφος στην επαρχία Σούμι, σύμφωνα με ρωσικές πηγές.

Επίκεντρο των διαφαινόμενων νέων επιχειρήσεων είναι η συνοριακή πόλη Katerynivka.

Εκεί βρίσκεται ένας κεντρικός δρόμος ο οποίος λειτουργεί ως συνοριακό πέρασμα από την μία χώρα στην άλλη.

Τόσο σε εκείνο το σημείο όσο και στις γύρω περιοχές σε μία ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων στα βορειοανατολικά της Ουκρανίας έχουν συγκεντρωθεί ρωσικά στρατεύματα.

Μάλιστα τοπικές πηγές κάνουν λόγο και για σποραδικές μάχες ανάμεσα στα ρωσικά και ουκρανικά στρατεύματα, ωστόσο είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται προς ώρας.

Αν ευσταθούν οι πληροφορίες για ρωσική επέλαση από τον βορρά, σε πρώτη φάση αυτή θα έχει στόχο την ιστορική πόλη του Χλούχιβ που βρέχεται από τον ποταμό Εσμάν, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα ρωσικά εδάφη:

(φωτο:vid screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί