Ξαφνικός πυρηνικός πόλεμος;;; Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν ο Πούτιν ΧΤΥΠΗΣΕΙ την Πολωνία – ΒΙΝΤΕΟ

Πόσο κοντά είμαστε σε κάτι τέτοιο;;;

Οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ ωθούν τα πράγματα στα άκρα, καθώς, εκ των πραγμάτων ωθούν την Ανατολική Ευρώπη και πλέον και τα Βαλκάνια σε πόλεμο και καταστροφή εναντίον της Ρωσίας!!!

Η κατάσταση, όσο ελεγχόμενη και αν μοιάζει, ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεφύγει!!!

O Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Scott Ritter, τόνισε, από την δική του οπτική γωνία, σε ερώτηση πόσο κοντά είμαστε σε έναν (ξαφνικό) πυρηνικό πόλεμο:

«Η ανησυχία μου σήμερα είναι πως βρισκόμαστε ένα λάθος, μια παρεξήγηση μακριά ( από ένα χτύπημα. Απέναντί μας έχουμε χώρα με πυρηνικά όπλα!

Και θα έπρεπε οι Ηνωμένες Πολιτείες να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα; Πρέπει το ΝΑΤΟ χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ρωσίας;

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ήδη απαντήσει σε αυτή την ερώτηση!

Είπε ότι θα τα εκτοξεύσουμε όλα.

Αρχικά, οι Ρώσοι στοιχηματίζουν στο γεγονός ότι κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να ανταλλάξει την Βοστώνη για την Poznań (σ.σ. Πολωνική περιοχή, στην οποία βρίσκεται ο Αμερικανικός στρατός και έχει μετατρέψει το στρατόπεδο σε δική του βάση! Οι Ρώσοι θεωρούν πως αν ρίξουν μίνι πυρηνικά εκεί, οι Αμερικανοί δεν θα απαντήσουν, καθώς θα προτιμήσουν να σώσουν τις δικές τους πόλεις από ρωσικό διηπειρωτικό πυρηνικό χτύπημα)».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί