«ΒΟΜΒΑ» από πρώην της Μοσάντ για το Ιράν: «Μπορεί να χτυπήσουμε και τα πυρηνικά τους»

Σε «συναγερμό» οι αρχές στην Τεχεράνη

Πρώην διευθυντής της Μοσάντ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μπουν στο στόχαστρο του Ισραήλ οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν!!!

Η δήλωση έγινε, την ώρα που το Τελ Αβίβ πήρε την απόφαση πως θα απαντήσει στην ιρανική επίθεση του Σαββάτου και η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι ακόμη και η παραμικρή ενέργεια σε βάρος της θα προκαλέσει αντίδραση!

Συγκεκριμένα, ο Ζοχάρ Παλτί μιλώντας στο The World με την Yalda Hakim στην Ιερουσαλήμ για τις πιθανές απαντήσεις μετά την εκτόξευση περισσότερων από 300 πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών από το Ιράν στο Ισραήλ, τόνισε πως τίποτε δεν αποκλείεται! Ακόμα και να βληθούν στόχοι για πυρηνικές εγκαταστάσεις!

Όπως είπε σύμφωνα με το Skynews: «Χωρίς αμφιβολία. Τα πάντα είναι στο τραπέζι αυτή την στιγμή». Σε ερώτηση για το αν αυτό αφορά και πυρηνικές εγκαταστάσεις, είπε: «Συμπεριλαμβανομένων των πάντων».

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, θα πάρουμε τις δικές μας αποφάσεις και το Ισραήλ θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του», διαμήνυσε νωρίτερα από την πλευρά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο κ. Νετανιάχου συναντήθηκε με υπουργούς Εξωτερικών της Βρετανίας και της Γερμανίας που επισκέπτονται την Ιερουσαλήμ, υποστηρίζοντας ότι το Ισραήλ διατηρεί το δικαίωμα της αυτοάμυνας!

«Οι σύμμαχοί μας προχωρούν σε διάφορες προτάσεις και συμβουλές, το εκτιμώ, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας», ξεκαθάρισε.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί