«ΒΟΜΒΑ» ΑΛΗΘΕΙΑΣ μόνο στο ΕΛ! Δείτε τι ΕΔΕΙΞΕ δυτικό ΜΜΕ για τον ουκρανικό στρατό – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι από την γερμανική «DIE WELT», την οποία επικαλούνται οι ανταποκριτές της Ελλάδας στην Γερμανία!!! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;;

Την Τετάρτη, ο δημοσιογράφος Steffen Schwarzkopf ανέφερε ζωντανά την στρατιωτική κατάσταση στην πόλη Kramatorsk του Donbass σε ένα ρεπορτάζ για την γερμανική «Die Welt».

Πλέον, η αλήθεια ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ από τα κυρίαρχα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης, ότι δηλαδή ο ουκρανικός στρατός εγκαθιστά τον πολεμικό του εξοπλισμό στην μέση κατοικημένων περιοχών και κοντά σε σχολεία και νοσοκομεία και μετά κατηγορε΄ιτην Ρωσία για δήθεν επιθέσεις σε αμάχους!!!

Αρχικά ο δημοσιογράφος της «Die Welt» περιγράφει τις καταστροφές του πολέμου στην πόλη Kramatorsk, όπου έχουν καταστραφεί κτίρια κατοικιών και σχολεία. Ωστόσο, δεν κατηγορεί αυτή την φορά μόνο τον ρωσικό στρατό για ζημιές, όπως συμβαίνει πχ στα ελληνικά κανάλια, αλλά επισημαίνει και τις ουκρανικές στρατιωτικές τακτικές, λέγοντας ότι «και αυτό πρέπει να διατυπωθεί ξεκάθαρα»:

«Είναι γεγονός, και αυτό είναι μέρος της αλήθειας αυτού του πολέμου, ότι η Ουκρανία -και το έχουμε δει και ακούσει επανειλημμένα- τα όπλα της, είτε είναι οβίδες, είτε είναι όλμοι, είτε είναι εκτοξευτές χειροβομβίδων. τοπθετούνται και σε κατοικημένες περιοχές! Και μάλιστα συχνά κοντά σε αστικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία κ.λπ.».

Μέχρι στιγμής, οι αναφορές για την εγκατάσταση όπλων της Ουκρανίας σε κατοικημένες περιοχές και κοντά σε αστικές εγκαταστάσεις έχουν αποδοκιμαστεί από μεγάλα ΜΕ σε Ελλάδα και Ευρώπη ως ρωσική προπαγάνδα, όπως και αναφορές για χρήση αμάχων ως  «ασπίδες» από τον ουκρανικό στρατό. Τώρα ακόμη και τα λεγόμενα mainstream μέσα ενημέρωσης φαίνεται να μην μπορούν πλέον να αγνοήσουν αυτές τις ουκρανικές στρατιωτικές τακτικές, στις οποίες τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές πολλών αμάχων, συμπεριλαμβανομένων μαθητών και ασθενών. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ!!!

Μόνο στο ΕΛ το βίντεο, καθώς οι ανταποκριτές της Ελλάδας στην Γερμανία μάλλον θα το αγνοήσουν:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί