ΒΙΝΤΕΟ μετά την χθεσινή επίθεση των Ρώσων στην Ουκρανία! ΝΕΚΡΩΣΑΝ τα πάντα: Λεωφορεία, τρένα, εργοστάσια

Όταν ο Πούτιν τα παίρνει στο κρανίο

Διακοπές ρεύματος και συμφόρηση σημειώθηκαν αργά την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας. Νωρίς το πρωί, ο τελευταίος αντιδραστήρας του πυρηνικού σταθμού Zaporozhye αποσύρθηκε από το δίκτυο, έτσι ώστε το εργοστάσιο να μην παράγει πλέον ηλεκτρική ενέργεια.

Ανώτεροι Ουκρανοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσαν ότι τα μπλακ άουτ προκλήθηκαν από ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις σε «κρίσιμης σημασίας υποδομές». Οι Ρώσοι, με λίγα λόγια, παρέλυσαν μέσα σε λίγα λεπτά την μισή Ουκρανία, πράγμα που δείχνει πως αν ήθελαν θα τέλειωναν άμεσα την υπόθεση, ωστόσο παρατείνουν τον πόλεμο για να πληγεί οικονομικά η Δύση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι εκτοξεύτηκαν αρκετοί πύραυλοι κρουζ από ρωσικά στρατιωτικά πλοία που σταθμεύουν στη Μαύρη και την Κασπία Θάλασσα.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φέρονται να δείχνουν τις συνέπειες των επιθέσεων με ρουκέτες, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες στα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.

Ένα άλλο βίντεο, που φέρεται να τραβήχτηκε στην Πολτάβα, δείχνει ένα τρόλεϊ να παίρνει φωτιά, προφανώς λόγω απότομης αύξησης της ροής του ρεύματος.

Το μπλακ άουτ επηρέασε τις λειτουργίες στους σιδηροδρόμους της Ουκρανίας, οι οποίοι ανέφεραν καθυστερήσεις στα ωράρια σε όλη την χώρα. Το σύστημα του μετρό στην ανατολική πόλη Χάρκοβο σταμάτησε επίσης, όπως λέγεται ότι δείχνουν φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί