Βαρύ κλίμα διεθνώς: «Φωτιά» σε Μέση Ανατολή και Μαύρη Θάλασσα – Τι είπε η Ρωσία! ΒΙΝΤΕΟ

Βαρύ είναι το κλίμα διεθνώς με την Ρωσία να παρεμβαίνει δυναμικά για την Μέση Ανατολή, λέγοντας πως η περιοχή αποτελεί με την Ουκρανία συγκοινωνούντα δοχεία!!!

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε πως είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά στην Μέση Ανατολή, καθώς διαθέτει το Ισραήλ, ενώ, την ίδια ώρα, δεν επιτρέπεται κάτι αντίστοιχο για το Ιράν!!!

Ό Ρώσος ΥΠΕΞ από την πλευρά του δήλωσε πως η κατάσταση στην Γάζα τείνει να διολησθήσει σε περιφερειακό πόλεμο!!!

Ταυτόχρονα, πυκνώνουν τα επεισόδια στην Μαύρη Θάλασσα και ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, βρίσκεται στο Ισραήλ, δύο ρωσικά Shukoi 27 αναχαίτισαν τρία βρετανικά μαχητικά!!!

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ρωσικό μαχητικό αναχαίτισε αμερικανικό αναγνωριστικό στην Μαύρη Θάλασσα! Συγκεκριμένα, ένα μη επανδρωμένο Global Hawk των ΗΠΑ αναχαιτίστηκε καθώς πλησίαζε τα σύνορα της Ρωσίας πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας!!!

Τέλος υπενθυμίζεται πως με εντολή του Ρώσου Προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία θα αναπτύξει μαχητικά αεροσκάφη τύπου MiG-31, εξοπλισμένα με υπερηχητικούς πυραύλους τύπου Kinzhal, για να πραγματοποιούν σε μόνιμη βάση περιπολίες πάνω από την Μαύρη Θάλασσα!!!

Όλα δείχνουν σύγκρουση σε βάθος χρόνου! Η ανθρωπότητα αγχώνεται για το αύριο!!! Εκτός αν εμφανιστεί νωρίτερα κάποιος… «ειρηνοποιός» με σκοτεινές όμως διαθέσεις!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί