Σε δεξαμενισμό το αντιτορπιλικό USS William P. Lawrence(ΦΩΤΟ)

Προ ημερών, στις 9 Μαρτίου, το αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke(DDG-110) USS- William P. Lawrence, μπήκε για δεξαμενισμό στις εγκαταστάσεις του Hawaii Regional Maintenance Center όπου θα εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες επισκευών και συντήρησης σε συνεργασία με την εταιρεία Vigor Marine,  LLC.

Οι εικόνες από το κύτος του πλοίου που δημοσιεύθηκαν από το Αμερικανικό Ναυτικό, είναι ενδεικτικές της καταπόνησης που δέχονται τα πλοία αυτά κατά την επιχειρησιακή τους δράση στις θάλασσες με το συγκεκριμένο πλοίο να επιχειρεί στις θάλασσες του Ειρηνικού. Το Αμερικανικό Ναυτικό κυριολεκτικά βγάζει το αίμα από τα πλοία του τα οποία και διανύουν μεγάλες περιόδους στις ανοιχτές θάλασσες και για το λόγο αυτό, τα πλοία δεξαμενίζονται υποχρεωτικά με την επιστροφή τους στη βάση.

Οι επισκευές και οι εργασίες συντήρησης που θα πραγματοποιηθούν στο εν λόγω αντιτορπιλικό θα ανέλθουν σε κόστος στα 90. εκ. δολάρια τα οποία είναι μέρος των συνολικά 250 εκ. δολαρίων που προβλέπονται για επισκευές και συντήρηση πλοίων του τύπου για το οικονομικό έτος 2021. Το ναυπηγείο που έχει αναλάβει την εργασία έχει κύκλο εργασιών αξίας 1 δις δολαρίων το χρόνο και απασχολεί με τις εργασίες εντός του αλλά και στον εφοδιαστικό κύκλο του, περί τους 6.500 εργαζόμενους ενώ αποτελεί το βασικό ναυπηγείο των ΗΠΑ στη Χαβάη.

Πηγή ΦΩΤΟ: United States Navy

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.