• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΗΠΑ
  • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: «Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Ρωσία» – Το ΒΙΝΤΕΟ που κάνει τον γύρο του πλανήτη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: «Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Ρωσία» – Το ΒΙΝΤΕΟ που κάνει τον γύρο του πλανήτη

Ο Λιακόπουλος δικαιώνεται για την Ρωσική «Αρκούδα»...

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Πριν από λίγες μέρες παρακολουθήσατε (δείτε ΕΔΩ) την επιτυχημένη εκτόξευση ενός νέου βαλλιστικού πυραύλου εδάφους που έδωσε στην δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας -μια κίνηση που κατά πολλούς ερμηνεύεται ως επίδειξη δύναμης προς την λεγόμενη Νέα Τάξη (ΝΑΤΟ, Ο.Η.Ε., Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α.)

Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Sary Shagan στο Καζακστάν, με την Μόσχα να μην δημοσιοποιεί περισσότερες λεπτομέρειες για το όνομα του βαλλιστικού πυραύλου ή τον τύπο του.

Η ρωσική τηλεόραση όμως, κάνει αναφορά στο Αμερικανικό Περιοδικό «Military Watch», το οποίο αξιολογεί τις αμυντικές βιομηχανίες των μεγάλων χωρών.

Το εν λόγω περιοδικό λοιπόν παραδέχθηκε την «απόλυτη αδυναμία» των αμερικανικών αμυντικών πυραύλων, όπως μεταδίδουν οι Ρώσοι, απέναντι σε ρωσικούς επιθετικούς πυραύλους.

militarywatchmagazine.com

Το άρθρο αναφέρεται στο νέο πυραυλικό σύστημα Avangard της Ρωσίας, εκφράζοντας σεβασμό και ανησυχώντας για το γεγονός πως οι εν λόγω πύραυλοι όχι μόνο πέφτουν ελεύθερα από το διάστημα, αλλά, επιπλέον, έχουν ευέλικτο μέσο επανεισόδου με κινητήρα.

Αυτό «είναι πέραν των δυνατοτήτων της Ουάσινγκτον», σχολιάζει το ρωσικό ρεπορτάζ, επικαλούμενο το περιοδικό.

Στην ίδια κατεύθυνση και ο βαλλιστικός διηπειρωτικός πύραυλος «Sharmat». Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν για την ώρα.

Ο δημοσιογράφος βέβαια εκπλήσσεται με το «ύφος» του περιοδικού, το οποίο αναφέρεται στην Ρωσία, λες και είναι έτοιμη να επιτεθεί τις ΗΠΑ.

Ενδεχόμενα, το περιοδικό να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όσες δυνάμεις αντιτίθενται στην Ρωσία του Πούτιν αλλά και στον Ντόναλντ Τραμπ, που προέρχονται από την Εθνική Δεξιά, η οποία συνιστά αντίβαρο στην προσπάθεια εγκαθίδρυσης παγκόσμιας αριστερόστροφης κυβέρνησης, χωρίς αντίπαλο να την απειλεί.

Τα, μέχρι στιγμής, ανυπέρβλητα όπλα της Ρωσίας είναι «κακό μαντάτο» για τους υπέρμαχους της Νέας Τάξης, καθώς η Μόσχα, όχι μόνο αρνείται να κάνει πέρα, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια των παγκοσμιοποιτηών, αλλά πλέον ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.

Τι έλεγε αυτός ο Λιακόπουλος για την «άνοδο της Ρωσίας ως υπερδύναμη»και οι άσχετοι τον στηλίτευαν;

ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ;

Απολαύστε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους:

ΦΩΤΟ: Pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...