• Αρχική
  • Άρθρα
  • Διεθνώς ρεζίλι! Ο αμερικανικός στρατός διαλέγει στρατιώτες με βάση το…ζώδιο; – ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνώς ρεζίλι! Ο αμερικανικός στρατός διαλέγει στρατιώτες με βάση το…ζώδιο; – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αμερικανικός στρατός μπέρδεψε για άλλη μια φορά τους χρήστες των social media με ένα story στο Instagram που προτείνει διαφορετικές ειδικότητες για τους στρατιώτες, ανάλογα με το ζώδιό τους.


“Αναρωτιέστε τι λέει το ζώδιό σας για τι είδος στρατιώτη θα είσαστε στον στρατό; Απλά κλικάρετε στο Instagram story για να μάθετε την απάντηση, γιατί τα χείλη μας είναι σφραγισμένα” ανέφερε η ανάρτηση που περιείχε πολλά slide με τις αρμοδιότητες που ταιριάζουν καλύτερα στο ζώδιο του κάθε στρατιώτη.

Αρκετά από τα σχόλια στο ποστ δείχνουν λίγη ικανοποίηση από την ανάρτηση, καθώς πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι η αστρολογία δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να διαλέξουν οι στρατιώτες την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

“Νομίζω ότι βεβαιώθηκα πώς ένα 13χρονο κοριτσάκι διαχειρίζεται τη σελίδα του αμερικανικού στρατού” σχολίασε κάποιος, ανακεφαλαιώνοντας τη γενική δυσαρέσκεια στα social media.

Ο δημοσιογράφος του Defence One, Κέβιν Μπάρον, ήταν μεταξύ των πρώτων που άσκησαν κριτική στην ανάρτηση, ποστάροντας και ένα λινκ από ένα σατυρικό σάιτ αναφορικά με τις ψευτο-επιστήμες όπως η αστρολογία.

“Μήπως ο στρατός προσέλαβε αστρολόγο;” ρωτάει ένας άλλος χρήστης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του αμερικανικού στρατού για τα ζώδια των στρατιωτών.

“Αυτό που έχει σήμερα γίνει το κάποτε περήφανο τμήμα μου προκαλεί πόνο. Τώρα στρεφόμαστε στην ψευτο-επιστήμη της αστρολογίας;” σχολιάζει ένα χρήστης που δηλώνει πρώην στρατιωτικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον περασμένο μήνα, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δέχτηκε σφοδρή κριτική για μια σειρά διαφημίσεων για νεοσύλλεκτους που είχαν τίτλο “The Calling” (Το Κάλεσμα), που στόχευαν στην προσέλκυση γυναικών και μειονοτήτων για να καταταγούν στον αμερικανικό στρατό-κίνηση ευθυγραμμισμένη με τις πολιτικές της διακυβέρνησης Μπάιντεν για την προώθηση της ισότητας.

(Sputniknews)