«Τρόμος» από Μόσχα: Λευκορωσικά μαχητικά χτυπούν πλέον με πυρηνικά!!! Θα γίνει του Πούτιν

Ραγδαίες εξελίξεις!!! Τι ανακοινώθηκε πριν από λίγο...

Μέρος των Λευκορωσικών επιθετικών αεροσκαφών έλαβε την δυνατότητα να χτυπήσει με πυρηνικά όπλα, δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

«Μερικά από τα λευκορωσικά επιθετικά αεροσκάφη απέκτησαν την ικανότητα να χτυπούν εχθρικούς στόχους με πυρηνικά όπλα», είπε ο Σόιγκου σε θεματική διάσκεψη με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Επιπλέον, στον Λευκορωσικό στρατό δόθηκε το σύμπλεγμα Iskander-M, το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας, αυτό γίνεται ως απάντηση στην αύξηση της πολεμικής ετοιμότητας των συνδυασμένων δυνάμεων του ΝΑΤΟ και στην εντατικοποίηση των δραστηριοτήτων δυνάμεων της συμμαχίας κοντά στα σύνορα Ρωσίας και Λευκορωσίας.

Πλέον, δεκατρείς και πλέον μήνες μετά την έναρξη της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» στην Ουκρανία, τα τύμπανα του πολέμου πάνω από την ευρωπαϊκή ήπειρο αυξάνουν απότομα τα ντεσιμπέλ τους!

Άλλωστε, η είσοδος της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ αποκτάει σάρκα και οστά από σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου και ο «Τσάρ Βλαντ» απαντάει με μια κίνηση «en passant» στην γεωστρατηγική σκακιέρα.

Η ανακοίνωση από το Κρεμλίνο για εγκατάσταση πυρηνικών βαλλιστικών πυραύλων στα εδάφη της Λευκορωσίας αλλά και ο πυρηνικός εξοπλισμός των επιθετικών αεροπλάνων τθυ Μινσκ είναι ένας τύπος παιχνιδιού που οι Ρώσοι γνωρίζουν καλά: η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!!!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί