Μέρος των Λευκορωσικών επιθετικών αεροσκαφών έλαβε την δυνατότητα να χτυπήσει με πυρηνικά όπλα, δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.
«Μερικά από τα λευκορωσικά επιθετικά αεροσκάφη απέκτησαν την ικανότητα να χτυπούν εχθρικούς στόχους με πυρηνικά όπλα», είπε ο Σόιγκου σε θεματική διάσκεψη με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Επιπλέον, στον Λευκορωσικό στρατό δόθηκε το σύμπλεγμα Iskander-M, το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους.
Όπως τόνισε ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας, αυτό γίνεται ως απάντηση στην αύξηση της πολεμικής ετοιμότητας των συνδυασμένων δυνάμεων του ΝΑΤΟ και στην εντατικοποίηση των δραστηριοτήτων δυνάμεων της συμμαχίας κοντά στα σύνορα Ρωσίας και Λευκορωσίας.
Πλέον, δεκατρείς και πλέον μήνες μετά την έναρξη της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» στην Ουκρανία, τα τύμπανα του πολέμου πάνω από την ευρωπαϊκή ήπειρο αυξάνουν απότομα τα ντεσιμπέλ τους!
Άλλωστε, η είσοδος της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ αποκτάει σάρκα και οστά από σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου και ο «Τσάρ Βλαντ» απαντάει με μια κίνηση «en passant» στην γεωστρατηγική σκακιέρα.
Η ανακοίνωση από το Κρεμλίνο για εγκατάσταση πυρηνικών βαλλιστικών πυραύλων στα εδάφη της Λευκορωσίας αλλά και ο πυρηνικός εξοπλισμός των επιθετικών αεροπλάνων τθυ Μινσκ είναι ένας τύπος παιχνιδιού που οι Ρώσοι γνωρίζουν καλά: η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!!!
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Μόσχα ζητάει εξηγήσεις από το Βελιγράδι για την πώληση όπλων στην Ουκρανία
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 14 Νοεμβρίου
- Τραμπ για Όρμπαν: «Θα έπρεπε να σέβονται την Ουγγαρία και αυτόν τον ηγέτη»
- Ο υπαινιγμός του Τραμπ έχοντας τον Όρμπαν δίπλα του ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες (video)
- Γάζα: Το Αζερμπαϊτζάν δεν σχεδιάζει να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις εάν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη









