Τους κάνει ΠΛΑΚΑ: Η Ρωσία θα ανακτήσει συντρίμμια από το αμερικανικό drone στην Μαύρη Θάλασσα

Η ρωσική πλευρά θα προσπαθήσει να ανακτήσει τα υπολείμματα του αεροσκάφους που συνετρίβη των ΗΠΑ MQ-9 στη Μαύρη Θάλασσα για εξέταση. Η Μόσχα τονίζει ότι διαθέτει τις απαραίτητες ικανότητες για αυτό.

Ο Νικολάι Πατρούσεφ, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, δήλωσε ότι η Ρωσία θα κάνει ό,τι μπορεί για να ανακτήσει τα υπολείμματα του αμερικανικού drone που έπεσε στην Μαύρη Θάλασσα στις 14 Μαρτίου.

Ο αξιωματικός επί λέξει:

“Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ή όχι, αλλά το γεγονός ότι πρέπει να γίνει και θα το κάνουμε είναι σίγουρο. Προφανώς ελπίζω σε επιτυχία”.

Σύμφωνα με τον Patrushev, το περιστατικό με το αμερικανικό drone επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται άμεσα στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία. Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών SWR Σεργκέι Ναρίσκιν διαβεβαίωσε ότι είναι τεχνικά δυνατό να ανακτηθούν τα συντρίμμια του αμερικανικού drone.


Νωρίτερα, ο συντονιστής Στρατηγικών Επικοινωνιών του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, δήλωσε ότι το αμερικανικό drone που συνετρίβη στην Μαύρη Θάλασσα δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Αμφισβήτησε ότι το drone θα μπορούσε να ανακτηθεί επειδή «το νερό στην Μαύρη Θάλασσα είναι πολύ βαθύ εκεί που συνετρίβη».

photo telegram

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί