Ο Νικολάι Πατρούσεφ, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, δήλωσε ότι η Ρωσία θα κάνει ό,τι μπορεί για να ανακτήσει τα υπολείμματα του αμερικανικού drone που έπεσε στην Μαύρη Θάλασσα στις 14 Μαρτίου.
Ο αξιωματικός επί λέξει:
“Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε ή όχι, αλλά το γεγονός ότι πρέπει να γίνει και θα το κάνουμε είναι σίγουρο. Προφανώς ελπίζω σε επιτυχία”.
Σύμφωνα με τον Patrushev, το περιστατικό με το αμερικανικό drone επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται άμεσα στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία. Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών SWR Σεργκέι Ναρίσκιν διαβεβαίωσε ότι είναι τεχνικά δυνατό να ανακτηθούν τα συντρίμμια του αμερικανικού drone.
Νωρίτερα, ο συντονιστής Στρατηγικών Επικοινωνιών του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, δήλωσε ότι το αμερικανικό drone που συνετρίβη στην Μαύρη Θάλασσα δεν έχει ακόμη βρεθεί.
Αμφισβήτησε ότι το drone θα μπορούσε να ανακτηθεί επειδή «το νερό στην Μαύρη Θάλασσα είναι πολύ βαθύ εκεί που συνετρίβη».
freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο