Συνολικά 336.000 άτομα υπέγραψαν συμβόλαια για να υπηρετήσουν στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις το 2025, ανακοίνωσε ο Ρώσος Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
«Η κατάσταση με τις συμβάσεις στρατολόγησης σε όλη τη χώρα φαίνεται ικανοποιητική. Μόλις είχαμε μια συνάντηση σχετικά με αυτό», δήλωσε ο Μεντβέντεφ σε βιντεοσκοπημένη δήλωση στη σελίδα του στο VKontakte.
«Συνολικά, έχουμε 336.000 άτομα που εγγράφηκαν φέτος, συν 28.000 εθελοντές. Αυτοί είναι οι τελευταίοι αριθμοί», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος, μοιράζοντας τα στατιστικά στοιχεία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάθε περιοχή, κάθε συστατική οντότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κάθε κέντρο στρατολόγησης κάνει το καθήκον του».
«Η σημασία αυτού του έργου δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο μέλλον», είπε αφού εξοικειώθηκε με το έργο ενός στρατιωτικού επιμελητηρίου στην περιοχή του Αστραχάν.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-RIA NOVOSTI POOL photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Ισχνή ανάπτυξη για το 2025 προβλέπει η τοπική κυβέρνηση
- Αμερικανός tiktoker δείχνει πώς η Κίνα παγιδεύει αυτοκίνητα αν δεν πληρώσετε! vid
- «Νυχτερινός Ποιμήν»: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ανηλίκων σε νυχτερινά κέντρα – Δύο συλλήψεις
- Ιωάννινα: Κλειστός από αγρότες, ο κόμβος του αεροδρομίου
- Μαλί: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα
- «Πότε θα μιλάμε για γενοκτονία»; «Καμπανάκι» για όσα συμβαίνουν στην πολυπολιτισμική Ευρώπη
- Β. Κικίλιας: «Οι ροές είναι στο σύνολό τους 25% μειωμένες σε σχέση με πέρυσι»
- Γιατί υπάρχουν παντού…μπουκάλια με νερό στους δρόμους του Τόκιο; ΒΙΝΤΕΟ
- Γρεβενά: Συνελήφθη 53χρονος αλλοδαπός -μέλος σπείρας που εξαπατούσε τηλεφωνικά ανυποψίαστους πολίτες
- Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές των διεθνών επενδυτών και το 2026









