Το ΝΑΤΟ κάνει την Φινλανδία, Ουκρανία! Ετοιμάζονται για πόλεμο με την Ρωσία ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ παρουσία Δυτικών

Ο πόλεμος είναι κοντά λένε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έλαβε χώρα ευρύτατη άσκηση του φινλανδικού στρατού για πόλεμο στον αστικό ιστό, με αφορμή την υποψηφιότητα της χώρας στο Βορειοατλαντικό Σύμφωνο αλλά και την σύγκρουση με την Ρωσία!

Όλα δείχνουν πως οι Δυτικοί σκέφτονται μετά την Ουκρανία να πολεμήσουν την Ρωσία και μέσα στην Φινλανδία μέχρι τον τελευταίο Φινλανδό!

Οι Αγγλοσάξονες το αποκαλούν «the Putin effect». Με στόχο την Ρωσία πυροδοτούνται αλλαγές στο ευρωπαϊκό τοπίο της ασφάλειας

Μέσα στο Ελσίνκι στρατιωτικά οχήματα και πάνοπλοι φαντάροι – άντρες και γυναίκες – βρίσκοναι παντού. Ενα άσπρο βαν φτάνει στον χώρο, ο «εχθρός» μπαίνει στο κτίριο. Οι στρατιωτικές δυνάμεις κινητοποιούνται για να τους συλλάβουν.

 Πυρά, συλλήψεις «ενόπλων» και έφοδος στο κτίριο για την ανακατάληψή του. Το σενάριο είναι μέρος μιας ευρύτερης άσκησης του φινλανδικού στρατού για πόλεμο στον αστικό ιστό. Η εικόνα στρατιωτικών ασκήσεων στην πρωτεύουσα δεν προκαλεί δυσφορία σε κανέναν, αντίθετα, όπως λένε, την έχουν συνηθίσει.

Το εξαιρετικό στην περίσταση είναι οι ξένοι δημοσιογράφοι, όλοι από χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, προσκεκλημένοι της χώρας, με αιχμή την υποψηφιότητα της Φινλανδίας και στόχο – προφανώς – να καμφθούν οι αντιρρήσεις, όπου αυτές υπάρχουν.

Εν καιρώ πολέμου οι μάχιμοι αριθμούν 280.000 στρατιώτες – γυναίκες και άνδρες -, ενώ οι εφεδρείες φτάνουν συνολικά τις 900.000.

Στις ασκήσεις, όπως λένε οι αξιωματικοί που συνοδεύουν τους στρατιώτες, καλούνται και έφεδροι και η παρουσία τους είναι υποχρεωτική.

Ο πόλεμος είναι πλέον πολύ κοντά, λένε στην Φινλανδία! Ωστόσο μοιάζει λιγάκι δύσκολο να παρασύρουν την Ρωσία σε τέτοια διαδικασία. Πιο πιθανό είναι να πέσουν πύραυλοι!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί