«Το Λονδίνο θα ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟ αν γίνει Γ’Π.Π. – Θα χτυπήσουμε ΟΛΑ τα μέλη του ΝΑΤΟ» αποκαλύπτει στενός σύμμαχος του Πούτιν

Ας πάψουν λοιπόν να έχουν αυταπάτες όσοι λένε πως οι "μικρές χώρες" θα τη γλιτώσουν.

Σε δηλώσεις-«φωτιά» προχώρησε ο πολιτικός της Ρωσικής Δούμας και στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Andrey Gurulyov.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Channel 1 της Ρωσίας τόνισε μεταξύ άλλων πως «το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου».

Μάλιστα πρόσθεσε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο «αποκλεισμός» του Καλίνινγκραντ να οδηγήσει σε Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση», δήλωσε ο Gurulyov.

Σε άλλο σημείο υποστήριξε το απολύτως λογικό ότι δηλαδή η Ρωσία θα χτυπήσει και μάλιστα βαριά όλες τις χώρες που είναι μέλη του ΝΑΤΟ (συμπεριλαμβανομένων φυσικά της Ελλάδας και της Τουρκίας):


«Κανείς δεν θα νοιαστεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί, θα τους βλέπουμε όλους ως μέλη του ΝΑΤΟ».

Και συμπλήρωσε:

«Δεύτερον, θα μετριάσουμε ολόκληρο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100% και τρίτον, σίγουρα δεν θα ξεκινήσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί θα είναι το Λονδίνο», επεσήμανε ακόμη λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο θα συμβεί επειδή «είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες».

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί