Το 2022 θα ενταχθεί στον Ρωσικό Στόλο το Admiral Kuznetsov, VIDEO

Το μοναδικό εν ενεργεία ρωσικό αεροπλανοφόρο βρίσκεται από το τέλος του 2018 ελλιμενισμένο για να υποστεί εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης σε ναυπηγείο του Μουρμπάνσκ. Οι εργασίες αυτές αφορούν την αλλαγή αρκετών εκ των ηλεκτρονικών συστημάτων του πλοίου τα οποία ήταν πλέον παρωχημένα, την τοποθέτηση νέων συστημάτων αεράμυνας και τη συντήρηση όσων θα παρέμεναν στο πλοίο […]

Το μοναδικό εν ενεργεία ρωσικό αεροπλανοφόρο βρίσκεται από το τέλος του 2018 ελλιμενισμένο για να υποστεί εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης σε ναυπηγείο του Μουρμπάνσκ. Οι εργασίες αυτές αφορούν την αλλαγή αρκετών εκ των ηλεκτρονικών συστημάτων του πλοίου τα οποία ήταν πλέον παρωχημένα, την τοποθέτηση νέων συστημάτων αεράμυνας και τη συντήρηση όσων θα παρέμεναν στο πλοίο αν και οι Ρώσοι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις ανακοινώσεις τους περί των συστημάτων.

Μία σημαντική είδηση που κυκλοφόρησε επ’ αυτού ήταν ότι οι Ρώσοι αντικατέστησαν το παλαιότερο προωστήριο σκεύος του αεροπλανοφόρου με άλλο νεώτερο και με βελτιώσεις οι οποίες είχαν σα στόχο να μειώσουν τα καυσαέρια των μηχανών κατά τη λειτουργία τους. Με άλλα λόγια, οι Ρώσοι προσπάθησαν να μειώσουν το θερμικό ίχνος που εκπέμπει το πλοίο μέσω των καυσαερίων του.

Παρά τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο αεροπλανοφόρο τον περασμένο Δεκέμβριο και προκάλεσε ζημιές στο σκάφος, με κόστος σε χρόνο και χρήμα, το ρωσικό αεροπλανοφόρο θα ξεκινήσει τις δοκιμές του στη θάλασσα εντός του 2021 και το 2022 αναμένεται να ενταχθεί και πάλι επίσημα στην ενεργή δύναμη του Ρωσικού Ναυτικού.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί