«Τάγματα» έτοιμα να βάλουν «φωτιά» μέσω της Πολωνίας! Όπως ξεκίνησε ο Χίτλερ τον Β’ Παγκόσμιο

Τι μεταδίδεται…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου BELTA , ο Ιβάν Τέρτελ, επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας της KGB Λευκορωσίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ομάδες διεθνιστών Λευκορώσων στην Πολωνία προετοιμάζονται αυτή την στιγμή για τρομοκρατικές επιθέσεις!

Πρόκειται για τα «φλάμπουρα» μια τακτική οργανωτική μονάδα των ιπποτικών στρατών κατά τον Μεσαίωνα. 

Ο Λευκορώσος αξιωματούχος φέρεται να είπε:

«Εδράζονται στο Bialystok στην οδό Cardinal Wyszyński 6A. Επικεφαλής του είναι ο… δικός μας Asadulayev, γεννημένος το 1991, ο οποίος κάποτε σπούδασε στην στρατιωτική ακαδημία και διέφυγε στο εξωτερικό. Κρύβεται με το ψευδώνυμο “Shlyakhtich».

Επιπλέον, ο αρχηγός της KGB Λευκορωσίας διαβεβαίωσε ότι η υπηρεσία του γνώριζε τα ονόματα των Πολωνών αξιωματικών πληροφοριών που θα παρακολουθούσαν τις δραστηριότητες αυτών των μαχητών. 

“Έχουμε λάβει επανειλημμένα ενδείξεις ότι αυτές οι ομάδες θέλουν να πραγματοποιήσουν προκλήσεις χρησιμοποιώντας μεθόδους από το 1939. Θυμόμαστε πώς ξεκίνησε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος – με μια πρόκληση από τους Γερμανούς χρησιμοποιώντας πολωνική στολή.”

Ο αρχηγός πληροφοριών προειδοποίησε επίσης τους Πολωνούς, Ουκρανούς και Βαλτικούς συναδέλφους του ότι τέτοιες μονάδες αντιπροσώπευαν ένα ανεξέλεγκτο όπλο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και εναντίον τους. Και αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. 

Τον Μάιο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Πολωνίας Waldemar Skrzypczak δήλωσε ότι η Πολωνία προετοίμαζε ένα ένοπλο πραξικόπημα στη Λευκορωσία και ότι συμμετείχε στην στρατιωτική της υποστήριξη.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο απάντησε ανακοινώνοντας ότι το Μινσκ γνώριζε από καιρό τις προετοιμασίες της Βαρσοβίας για μια εξέγερση στην Λευκορωσία. Σύμφωνα με τον Λουκασένκο, «δημιουργούνται ολόκληρα τάγματα» στην Πολωνία με αυτόν τον στόχο.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί