Συρία: Δολοφόνησαν με Bayraktar TB-2 κορίτσια που έπαιζαν βόλεϊ! Όλα δείχνουν ΤΟΥΡΚΙΑ

Η «Συνδυασμένη Διακλαδική Δύναμη Κρούσης» (Combined Joint Task Force) με επίσημη ανακοίνωση της καταγγέλλει ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη Συρία!

Πρόκειται για την συμμαχική δύναμη της οποίας ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες και δραστηριοποιείται στην Συρία και το Ιράκ με σκοπό την ανάσχεση της δράσης των τρομοκρατών του ισλαμικού κράτους.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι νεαρά κορίτσια που έπαιζαν βόλεϊ δολοφονήθηκαν από UAV. Η ανακοίνωση δεν αναφέρει το όνομα του δράστη, ωστόσο άπαντες καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για την Τουρκία.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι τα άτυχα κορίτσια που δολοφονήθηκαν ήταν σε πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών!

Η δήλωση του στρατηγού John Brennan:


«Το απόγευμα της 18ης Αυγούστου, ένα «ένοπλο μη επανδρωμένο εναέριο σύστημα» (Drone) χτύπησε μια ομάδα έφηβων κοριτσιών που έπαιζαν βόλεϊ και συμμετείχαν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στη Χασάκα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν τέσσερις και τραυματίστηκαν πολλοί άλλοι. Εκ μέρους της CJTF-OIR, καταδικάζω αυτήν την επίθεση και κάθε άλλη που σκοτώνει και τραυματίζει αμάχους.

«Τέτοιες πράξεις είναι αντίθετες με τους νόμους των ένοπλων συγκρούσεων, οι οποίοι απαιτούν την προστασία των αμάχων. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και την λύπη μας για τους τραυματίες.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί