Συντριβή αεροσκάφους στο Ισραήλ: 2 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μονοκινητήριο ελαφρύ αεροσκάφος G-120 το οποίο χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικές πτήσεις, συνετρίβη στην περιοχή της Beersheba χθες με αποτέλεσμα το θάνατο πιλότου εκπαιδευτή Itay Zaiden ετών 42 και του εκπαιδευόμενου ιπτάμενου Lihu Ben-Bassa ετών 19. Τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους παραμένουν άγνωστα καθώς ο καιρός ήταν καλός και το αεροσκάφος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου αφού η επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου είχε χαθεί […]

Ένα μονοκινητήριο ελαφρύ αεροσκάφος G-120 το οποίο χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικές πτήσεις, συνετρίβη στην περιοχή της Beersheba χθες με αποτέλεσμα το θάνατο πιλότου εκπαιδευτή Itay Zaiden ετών 42 και του εκπαιδευόμενου ιπτάμενου Lihu Ben-Bassa ετών 19.

Τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους παραμένουν άγνωστα καθώς ο καιρός ήταν καλός και το αεροσκάφος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου αφού η επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου είχε χαθεί την ώρα της συντριβής. Θα διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος το οποίο είναι το πρώτο που συμβαίνει μετά το 2008 όταν και πάλι ένας εκπαιδευτής και ένας εκπαιδευόμενος είχαν χάσει τη ζωή τους σε ανάλογο ατύχημα κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί