Στο παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο από το ουκρανικό μέτωπο και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή της Avdiivka, ένα αμερικανικό άρμα μάχης M1A1 Abrams είναι… καθ’ οδόν προς τη Ρωσία προκειμένου να συμμετάσχει στη γκαλερί των «δυτικών τροπαίων» που εξασφάλισαν οι Ρώσοι από το ΝΑΤΟ!
Θυμίζουμε εξάλλου πως ήδη οι Ρώσοι έχουν φροντίσει να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο πολλά τέτοια βίντεο.
Μέχρι και άρματα μάχης Leopard εθεάθησαν στο κέντρο της Μόσχας (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Στο μεταξύ έχει γίνει γνωστό πως οι Ουκρανοί έχουν διατάξει την…απόσυρση όσων αρμάτων Abrams δεν καταστράφηκαν από το πεδίο της μάχης.
Το Associated Press, επικαλούμενο πηγές στο Πεντάγωνο, ανέφερε ότι η Ουκρανία είχε αποσύρει τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams M1A1 από τη μάχη λόγω της ευπάθειάς τους στα ρωσικά drones.
Προς το παρόν, τα τανκς “έχουν μετακινηθεί από την πρώτη γραμμή και οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν με τους Ουκρανούς για να επαναφέρουν τις τακτικές”, δήλωσε σε δυτικά πρακτορεία ο νο.2 του Αμερικανικού Γενικού Επιτελείου, Ναύαρχος Christopher Grady.
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε δεμένα με αλυσίδα 14 σκυλιά και μια γάτα σε κλουβί
- «Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου»: Σε συζητήσεις η Τζούλια Ρόμπερτς για το σίκουελ της ταινίας
- Χαμός στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος οδηγούσε μηχανή χωρίς πινακίδες και περνούσε κόκκινα φανάρια
- Στη Νέα Υόρκη για τη σύνοδο του ΟΗΕ ο Γ. Γεραπετρίτης
- Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση! Ποιά θα είναι η συνέχεια για την ΝΔ;
- Τι κι αν είναι Σεπτέμβριος! Στη Θεσσαλονίκη στόλισαν πολυκατοικία για τα… Χριστούγεννα – Δείτε βίντεο
- Κρούσμα φυματίωσης στην Καστοριά
- «Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους»- Η γυναικεία συμμετοχή στην υφαντουργική παραγωγή της Σύρου
- Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια εκτόξευσαν πυραύλους στον Ειρηνικό, video
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ινδίας