Με ανάρτηση στο Χ, ο κ. Δένδιας ανάφερε ότι «σε συνέχεια της συνάντησής μας στο Λονδίνο, είχα τη χαρά να συναντήσω σήμερα στην Αθήνα, τη γενική διευθύντρια των Imperial War Museums Caro Howell».
Ο κ. Δένδιας συνέχισε αναφέροντας ότι η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκλησή του ενώ συμπλήρωσε: «Συζητήσαμε σε δείπνο εργασίας σχετικά με την παροχή τεχνογνωσίας στα Πολεμικά Μουσεία της χώρας μας».
«Η συνάντηση, παρουσία του προέδρου του Πολεμικού Μουσείου αντιπτέραρχου ε.α. Κωνσταντίνου Καραμεσίνη, του μέλους του Δ.Σ. Ευστάθιου Ποταμίτη και του Assistant Director for Narrative & Content of Imperial War Museums, Peter Johnston, πραγματοποιήθηκε ενόψει της σχεδιαζόμενης αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και με την προοπτική της γενικότερης συνεργασίας των δύο Μουσείων» κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ταξί: Κανονικά στους δρόμους της Αττικής την Παρασκευή, λόγω της κακοκαιρίας
- Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας
- Υπ. Εργασίας: Σύσταση για μέτρα προστασίας των εργαζομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας και τηλεργασία
- Τι ετοιμάζει το ΝΑΤΟ και κάνει λόγο για αυξανόμενες υβριδικές απειλές;
- Συγκλονιστικές εικόνες στη Λακωνία: Έσωσαν οικογένειες από πλημμυρισμένα σπίτια και οχήματα
- Αττική: Κλειστές την Παρασκευή οι εκπαιδευτικές δομές και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ
- Χαμός στη Eurovision: Αποχωρούν τέσσερις χώρες μετά την απόφαση για συμμετοχή του Ισραήλ
- Πούτιν: «Όλα έχουν ένα τέλος. Μόνο ο Θεός είναι αιώνιος»
- Ξανά στα πέρατα του κόσμου η “Αστερομάτα”: Μάγεψε η Κλαυδία μπροστά στην Ολυμπιακή Φλόγα, vid
- Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης σχετικά με την Δικαιοσύνη









