Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα της παρ. 6 της προκήρυξης, τη σωματική ικανότητα που καθορίζεται γι’ αυτήν την ειδικότητα στο Παράρτημα «Α», συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές – ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρονται σε άνδρες και γυναίκες.
Μπορούν να καταταγούν ως Επαγγελματίες Οπλίτες όσοι διαθέτουν τα προσόντα της παρ. 6α και δεν έχουν τα κωλύματα της παρ. 6β , ανεξάρτητα αν εκπλήρωσαν ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκπλήρωσή τους.
Οι υποψήφιοι, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση της προκήρυξης, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση «epop.army.gr», την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση (ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1 του Παραρτήματος Β), η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Β», με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf), αναφέρεται μεταξύ άλλων στην προκήρυξη.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Καμπανάκι για κενά ασφαλείας – Θέση αεροπλανοφόρου εντοπίστηκε μέσω… αθλητικής εφαρμογής
- Η NASA μετέφερε τον γιγάντιο πύραυλο για τη Σελήνη στην εξέδρα εκτόξευσης για δεύτερη φορά! vid
- Ύστατη προειδοποίηση του Όρμπαν για την Ευρώπη
- Viral ‘νεοκόρος’ χτυπά την καμπάνα σε εκκλησία στην Κρήτη – Μόνο που είναι… τετράποδος! (BINTEO)
- Κυκλοφόρησε το 1o τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τους Iron Maiden «Burning Ambition» με σημαντικές συμμετοχές (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Πούτιν βράβευσε παραολυμπιονίκη στο Κρεμλίνο, vid
- Οι ΗΠΑ εξετάζουν να άρουν κάποιες κυρώσεις που έχουν επιβάλει στο ιρανικό πετρέλαιο
- Μαρινάκης: Η αντίδραση στο συνέδριο για την παραπληροφόρηση οφείλεται στο ότι αποφασίσαμε να μην μένουμε απαθείς
- Αυτές οι πόλεις διεκδικούν τον τίτλο της Πόλης Πολιτισμού της Βρετανίας για το 2029
- Αυτή είναι η απόφαση που πήρε η Ισπανία για τη μείωση του ΦΠΑ









