Στημένo σενάριο; «Σκοτεινή» πτυχή για τον «πόλεμο» αποκαλύπτει Ισραηλινή δημοσιογράφος, vid

Τι συνέβη τελικά το Σάββατο της εισβολές ισλαμιστών στο Ισραήλ;;;

Στον απόηχο των συγκλονιστικών εξελίξεων στην Μέση Ανατολή από το Σάββατο και μετά, διάχυτη είναι η απορία σχετικά με τον πλήρη αιφνιδιασμό των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και ενόπλων δυνάμεων, που έδωσε κατά τις πρώτες ώρες αποφασιστικό πλεονέκτημα στην παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς.

Οι μάχες μαίνονται και απειλούν με «φωτιά» όλη την Μέση Ανατολή!!!

Η εναλλακτική Ισραηλινή δημοσιογράφος, Efrat Fenigson, αναρωτιέται με την σειρά της τι συνέβη και το Ισραήλ πιάστηκε στον… ύπνο!

Η Fenigson ισχυρίζεται πως υπηρέτησε στην υπηρεσία πληροφοριών των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF): «Είναι αδύνατο το Ισραήλ να μην ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί».

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων για την ξαφνικά εισβολή της Χαμάς το Σάββατο:

«Πριν από ένα χρόνο, έγινε μια στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα για την προετοιμασία τέτοιων γεγονότων και, εξακολουθεί να υπάρχει εκπαίδευση για τέτοιου είδους σενάρια. Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για εμένα ούτως ή άλλως, σχετικά με την υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ.

Τι συνέβη; Πριν από δύο χρόνια, υπήρχε μια επιτυχημένη ανάπτυξη των υπογείων  φραγμάτων με αισθητήρες, ώστε να ειδοποιούν ακριβώς αυτού του είδους τις τρομοκρατικές παραβιάσεις.

Το Ισραήλ έχει ένα από τους πιο προηγμένους και υψηλής τεχνολογίας στρατούς ξηράς. Πως γίνεται να υπήρχε μηδενική ανταπόκριση στα σύνορα και τον φράχτη. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.

Προσωπικά, υπηρέτησα στο “IDF” πριν από 25 χρόνια, -στις δυνάμεις πληροφοριών. Δεν υπήρχε  περίπτωση, -κατά την άποψή μου, το Ισραήλ να μην γνώριζε το τι έρχεται! Μια γάτα που κινείται δίπλα στον φράχτη, πυροδοτεί όλες τις δυνάμεις. Οπότε αυτό; Τι συνέβη με τον πιο ισχυρό στρατό του κόσμου; Πως έγινε τα συνοριακά περάσματα να ήταν ορθάνοιχτα;

Κάτι δεν πάει καλά εδώ, κάτι είναι πολύ περίεργο. Αυτή η αλυσίδα γεγονότων είναι πολύ ασυνήθιστη και, όχι χαρακτηριστικό των συστημάτων της Ισραηλινής Άμυνας!

(…)

Για εμένα, αυτή η αιφνιδιαστική επίθεση φαίνεται να είναι προγραμματισμένη επιχείρηση σε όλα τα μέτωπα».

Γιατί άραγε να συνέβη αυτό, αν συνέβη;;; Τι σχεδιάζεται για την Μέση Ανατολή;;;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί