ΣΠΑΝΙΑ στιγμιότυπα μέσα από το μέτωπο! Σκληρές μάχες στην Λισιτσάνσκ – Καταρρέει η ουκρανική άμυνα, vid

Στην ρωσική "φάκα" έπεσαν Δυτικοί μισθοφόροι.

Τα ρωσικά στρατεύματα (ρωσικός τακτικός στρατός, δυνάμεις του Λουγκάνσκ και Τσετσένοι) έχουν ήδη πατήσει πόδι μέσα στον κυρίως αστικό ιστό της πόλης Λισιτσάνσκ.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη πόλη στο Λουγκάνσκ όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν βρει καταφύγιο χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες.

Τουλάχιστον όσοι γλίτωσαν από την πανωλεθρία του Σεβεροντονέτσκ, της πόλης-ορόσημο στις ανατολικές όχθες του ποταμού Ντονέτς που απελευθερώθηκε τον Ιούνιο.

Οι μάχες που μαίνονται είναι σφοδρές και οι ρωσικές δυνάμεις κερδίζουν συνεχώς εδάφη, όχι μόνο απωθώντας, αλλά και εγκλωβίζοντας στον “θύλακα” μεταξύ Λισιτσάνσκ και Σερβέρσκ χιλιάδες Ουκρανούς μαχητές και ξένους μισθοφόρους.

Η κάμερα του Russia Today βρέθηκε μέσα στο ενεργό μέτωπο, καταγράφοντας την φρίκη της μάχης αλλά και ορισμένες συλλήψεις δυτικών μισθοφόρων που δεν πρόλαβαν να αποδράσουν.

Στα πλάνα μεταξύ άλλων οι Ρώσοι έδειξαν και μία από τις τακτικές που ακολουθούν στις “σκληρές” γραμμέας άμυνας των Ουκρανών.

Στέλνουν τις νυχτερινές ώρες ομάδες ανιχνευτών (πιθανότατα spetsnaz) για να γνωρίζουν όταν επιτεθούν αν το έδαφος είναι παγιδευμένο με νάρκες και πόσες δυνάμεις διαθέτει ο εχθρός.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί