Αυτή είναι η πραγματικότητα του πολέμου. Ο συνταγματάρχης Oleg Kryzhanovsky, επικεφαλής του Διεθνούς Κέντρου Δράσης Ναρκών των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, λέει ότι η απομάκρυνση των ναρκών από τα εδάφη Donbass και Novorossiya μπορεί να διαρκέσει δεκαετίες. Αυτό δε που κάνουν οι Ουκρανοί καθώς υποχωρούν φαίνεται να είναι σοκαριστικό, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.
Ο αξιωματικός αναφέρει, σύμφωνα με το RT DE: «Λόγω της υψηλής έντασης χρήσης πυρομαχικών διασποράς ξένης προέλευσης από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και της μόλυνσης των εδαφών των νέων υποκειμένων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με εκρηκτικούς μηχανισμούς, μπορεί να χρειαστούν δεκαετίες για να καθαριστεί πλήρως η περιοχή».
Επιπλέον, ο επικεφαλής του κέντρου τονίζει ότι το εύρος των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν «είναι τεράστιο, αφού κατά την διάρκεια των εχθροπραξιών ο εχθρός χρησιμοποιεί εντατικά όλο το εύρος των διαθέσιμων πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων των πυρομαχικών σκαπανέων».
Επιπλέον, ο Kryschanovsky επισημαίνει ότι ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποιεί την τακτική της μαζικής ναρκοθέτησης πολιτικών υποδομών, κτιρίων κατοικιών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, εγκαταστάσεων παροχής ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και νερού κατά την διάρκεια της υποχώρησης.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









