Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της έκρηξης σε αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας! Τι ακριβώς συνέβη;;;

Σκηνικό πολέμου!!! Συνεχείς εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στην Νέα Αγχίαλο

Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στη Μαγνησία ενώ λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο ΕΛ, σημειώθηκαν εκρήξεις στις αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας υπάρχουν υπέργειες και υπόγειες δεξαμενές καθώς και δεξαμενές καυσίμων ενώ οι εκρήξεις ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τον Βόλο.

Μάλιστα, τα τοπικά κανάλια του Βόλου μετέδωσαν ότι οι εκρήξεις από τις αποθήκες της Πτέρυγας Μάχης ακούστηκαν ως την Σκόπελο.

Σημειώνεται ότι στην 111ΠΜ έχουν την βάση τους τρεις Μοίρες της ΠΑ. Η 330 Μοίρα με F-16 Block 30, η 341Μ με F-16 Block 50 και η 347Μ επίσης με F-16 Block 50.

Στην αποθήκη υπάρχουν βόμβες 1000 και 2000 λιβρών και όπλα όπως πύραυλοι ΗΑΑRM. Βασική αποστολή της 341 Μοίρας, που υπάγεται στην 111 Πτέρυγας Μάχης, είναι η καταστολή εχθρικής αεράμυνας με πυραύλους AMRAAM, AIM-9, σφαίρες κ.ά. Πρόκειται για βόμβες που μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγάλη ζημιά και γι’ αυτό δεν επιχειρούν ούτε επίγειες ούτε εναέριες δυνάμεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπέργειες αποθήκες αυτές είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με ΝΑΤΟϊκά στάνταρντς, χτισμένες μέσα στο χώμα για την φωτιά και με συγκεκριμένες προδιαγραφές, προκαλώντας ερωτηματικά για το τι συνέβη και έγιναν εκρήξεις.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;;

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί