ΣΟΚ!!! Σμπαράλια έκαναν οι Ρώσοι τα γερμανικά και τα αμερικάνικα άρματα – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ

Απέτυχε παταγωδώς η λεγόμενη ουκρανική αντεπίθεση!!! Δεκάδες οχήματα καταστράφηκαν... Ποιό το μήνυμα για την Ελλάδα!

Ενώ τα νατοϊκά τανκς παρουσιάζονταν ως κάτι το φοβερό και τρομερό και οι υποτιθέμενοι ειδικοί έλεγαν πως τα ρωσικά θα καταστρέφονταν αμέσως, οι Ρώσοι διέλυσαν με τα γερμανικά LEOPARD και τα αμερικάνικα BRADLEY, τα οποία έλιωσαν σαν βούτυρο!

Πρόκειται ακριβώς για τον συνδυασμό αρμάτων και ΤΟΜΑ(τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης) που αποτελούν την τεχνολογική αιχμή του δόρατος του ΝΑΤΟ.

Η Ελλάδα θα παραλάβει BRADLEY προσεχώς και αυτή την αιχμή του δόρατος θα χρησιμοποιεί.

Η συγκεκριμένη αιχμή, ωστόσο, αποδείχτηκε ανεπαρκής στις σύγχρονες απαιτήσεις και οι Ρώσοι την κατέστρεψαν με κάθε τρόπο, διαλύοντας την ουκρανική αντεπίθεση που ξεκίνησε χθες βράδυ, με τους Ουκρανούς και το ΝΑΤΟ να τρώνε κυριολεκτικά τα μούτρα τους και την Δύση να χάνει δεκάδες οχήματα!!!

Αντί λοιπόν η Ελλάδα να στρέφεται σε τέτοιες λύσεις, ας προβληματιστούμε για την παντελέστατη και όχι απλά παντελή έλλειψη UAV από το ελληνικό οπλοστάσιο, την στιγμή που οι Τούρκοι τα παράγουν μαζικά.

Δείτε τα κατεστραμμένα τανκς! Μάλιστα τα Leopards δεν είναι σε φυσιολογική θέση, κάτι που σημαίνει πως ανατινάχτηκαν στον «αέρα και έπεσαν πάνω στα Bradley που έρχονταν από πίσω!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί