Τα ρωσικά στρατεύματα έπληξαν τις υποδομές στρατιωτικών αεροδρομίων και ενεργειακών εγκαταστάσεων που υποστηρίζουν τη λειτουργία του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το Ria Novosti.
«Μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, πυραυλικές δυνάμεις και πυροβολικό από ομάδες στρατευμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέστρεψαν την υποδομή των στρατιωτικών αεροδρομίων, τις ενεργειακές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν την λειτουργία του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας, καθώς και τις συγκεντρώσεις ανθρώπινου δυναμικού του εχθρού και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 132 περιοχές», αναφέρει η ανακοίνωση.
Επιπλέον, τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν έναν κατευθυνόμενο πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς, καθώς και ένα βλήμα συστήματος πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων HIMARS και 45 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου αεροσκάφους, καταλήγουν στην Ρωσία.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















