Δεν είναι κάτι το μυστικό η ύπαρξη ένοπλων φασιστικών ομάδων στην Ουκρανία, οι οποίες μάλιστα έχουν ενσωματωθεί στον στρατό της χώρας. Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η εγκληματική τους δράση εναντίον αμάχων πολιτών και πολιτικών τους αντιπάλων.
Αυτό φαίνεται ότι το προσπέρασε η ελληνική κυβέρνηση, η οποία επέτρεψε στον φιλοναζιστή διεθνιστή Ζελένσκι να συμπεριλάβει μέλη των φασιστικών αυτών συμμοριών στο βίντεο με το οποίο απευθύνθηκε στην ελληνική Βουλή.
Βαρύτατα εκτεθειμένη είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο πέλεκυς θα πέσει ακόμα πιο βαρύς μετά από τα παρακάτω βίντεο!
Άμαχοι εξηγούν πως τα τάγματα Αζόφ έπαιναν σε σπίτια της Μαριούπολης και σκοτώνουν αμάχους σε απόλυτη συνεννόηση με το Κίεβο! Τώρα, χάρη στις ρωσικές δυνάμεις, έχουν περιοριστεί σε δύο εργοστάσια, όπως διαβάσατε χθες στο ΕΛ.
Πολίτες τους αποκαλούν μπ@στ@ρδους, ενώ σπαρακτικές είναι οι εικόνες που δείχνουν τάφους θυμάτων των ΝΑΖΙ σε αυλές σπιτιών και μπροστά από κτίρια!
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Αυτούς έφεραν στην Βουλή:
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΖΟΦ!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ είπε πως αναμένει διεύρυνση των Συμφωνιών του Αβραάμ
- Π. Γερουλάνος: Η αγροτική παραγωγή μαραζώνει και καταστρέφεται
- Ουκρανοί δίνουν μάχη κατά στρατιωτικών που θέλουν να επιστρατεύσουν κόσμο, vid
- Τραμπ: Ο Μπάιντεν ξεκινούσε πολέμους γιατί ήταν ηλίθιος, vid
- Αγωνία για την Μπριζίτ Μπαρντό: Υποβλήθηκε σε επέμβαση για “σοβαρή ασθένεια” – «Ανησυχητική» η κατάστασή της
- Ο Δήμος Αθηναίων στη μάχη της πρόληψης και της ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού
- Συνελήφθη 31χρονος, που στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια για να κλέβουν τσάντες
- Πείτε αντίο στα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα – Η ιδέα που κατακλύζει την Ευρώπη, vid
- Καμμένος: «Δεν θα πάω με τον Τσίπρα – Θα ψήφιζα Καρυστιανού»
- Τη δική του «Αψίδα Θριάμβου» θέλει να φτιάξει ο Τραμπ – ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ