Σε συνθήκες…«ρωσικής υπερθέρμανσης» ο Πούτιν έκανε μία πυρηνική ανακοίνωση! vid

Δεν καταλαβαίνει ούτε από παγετούς ούτε από χιόνια ο Πούτιν, βγαίνοντας να μιλήσει στους πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Νωρίτερα σήμερα, οΠρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, συμμετείχε στην επίσημη τελετή έπαρσης της σημαίας της Ρωσίας σε δύο υποβρύχια του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το “Krasnoyarsk” και το “Emperor Alexander III“.

Η τελετή έγινε στο Severodvinsk, μερικά εκατοντάδες χιλιόμετρα από τα νατοϊκά εδάφη, κοντά στη Φινλανδία.

Το πυρηνικό υποβρύχιο Krasnoyarsk κατασκευάστηκε τον Ιούλιο του 2014. Ανήκει στην τέταρτη γενιά πυρηνικών υποβρυχίων.

Το δεύτερο υποβρύχιο, το Emperor Alexander III, είναι επίσης πυρηνικό.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, τα υποβρύχια θα είναι εξοπλισμένα με τον διηπειρωτικό πύραυλο Bulava και θα μπορούν να προστατεύουν αξιόπιστα την ασφάλεια της Ρωσίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι η κατασκευή ακόμα πέντε υποβρυχίων κλάσης Yasen-M βρίσκεται σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου σταδίου των εργασιών που εκτελούνται στο πυρηνικό καταδρομικό Arkhangelsk, το οποίο σύντομα θα βγει στις θάλασσες.

Θα είναι σε υπηρεσία στον Στόλο του Ειρηνικού.

«Σίγουρα θα εφαρμόσουμε όλα τα σχέδια για την κατασκευή υποβρυχίων και πλοίων επιφανείας. Θα ενισχύσουμε ποσοτικά τη μαχητική ετοιμότητα του ρωσικού ναυτικού, τη ναυτική μας δύναμη στην Αρκτική, την Άπω Ανατολή, τη Μαύρη Θάλασσα, τη Βαλτική Θάλασσα, την Κασπία Θάλασσα και στις πιο σημαντικές στρατηγικές περιοχές των ωκεανών του κόσμου».

Είναι αυτά τα υποβρύχια που αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των διεθνιστών της Δύσης, καθώς με την κατάλληλη εντολή μπορούν σε λίγα λεπτά να γυρίσουν τον κόσμο πίσω στη λίθινη εποχή, μαζί φυσικά με τις υποδομές τους.

Δείτε τον σε συνθήκες δριμέος ψύχους:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί