Όπως μεταδίδεται, οι ρωσικές δυνάμεις εκδίωξαν το ουκρανικό πεζικό από ορισμένες θέσεις στα νοτιοδυτικά του Βοβτσάνσκ στην περιοχή του Χάρκοβο, δήλωσε στο RIA Novosti ο στρατιωτικός εμπειρογνώμων Αντρέι Μαρότσκο.
«Από την αρχή αυτής της εβδομάδας, κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων απελευθέρωσης στην πόλη Βολτσάνσκ, τα επιθετικά μας αεροσκάφη έχουν εκδιώξει Ουκρανούς μαχητές από ορισμένες από τις θέσεις τους στα νοτιοδυτικά της πόλης και έχουν καθαρίσει μια έκταση περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων», δήλωσε ο ειδικός, επικαλούμενος τις πηγές του και τα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών του.
Ο Μαρότσκο σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ετοίμασαν ένα μικρό προγεφύρωμα στη νότια όχθη του ποταμού Βόλτσια και ανέλαβαν τον έλεγχο ορισμένων σπιτιών.
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο