Σε ΜΕΓΑ ΚΑΖΟ εξελίχθηκε ουκρανική επιχείρηση για την ΚΛΟΠΗ ρωσικών μαχητικών! Τους βοηθούσαν οι Βρετανοί

Κατέληξαν να πέσουν στη "φάκα" των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν τις δικές τους διατάξεις αεράμυνας, προσπαθώντας να κλέψουν αεροσκάφη των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων!

Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσίευσε η ρωσική FSB, οι Ουκρανοί άφησαν να ξεφύγει ότι σε συγκεκριμένους οικισμούς της Ουκρανίας υπάρχει ο μεγαλύτερος αριθμός MANPADS, οπότε συνέστησαν την αποφυγή τους.

Ήταν μάλιστα τόσο σίγουροι για τις ικανότητές τους που εξήγησαν ανοιχτά στους Ρώσους «πιλότους» πώς ακριβώς θα εξελισσόταν η επιχείρηση της αεροπειρατείας.

Σχεδιάστηκε να προσομοιώσουν την αναχαίτιση ενός ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους και στη συνέχεια να το προσγειώσουν στο αεροδρόμιο Kanatovo στην περιοχή Kirovograd.

Παράλληλα η FSB ισχυρίζεται ότι ο πλοηγός του αεροσκάφους που απήχθη στην Ουκρανία σχεδιαζόταν να δηλητηριαστεί με κλονιδίνη.

Όπως ήταν φυσικό, το σχέδιο απέτυχε εντελώς.

Μάλιστα αποδείχθηκε ότι οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών παρείχαν την κύρια υποστήριξη στην ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών σε αυτήν την επιχείρηση αεροπειρατείας.

Στα σχέδιά τους συμμετείχε και ο ερευνητής Bellingcat, Hristo Grozev.

(ΦΩΤΟ:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί