Βλαντίμιρ Πούτιν: «Δεν μας σταματά κανείς και τίποτα» (Βίντεο)

Υποτίθεται ότι η Ρωσία έχει μια οικονομία ασθενική.

Του Γιώργου Φαρμάκη

Αυτή την φήμη την έχει διαδώσει η Δύση, διότι η ρωσική οικονομία είναι ανεξάρτητη (είτε είναι καλή είτε όχι). Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει τους αντιπάλους της Μόσχας.

Αν και η οικονομία της Ρωσίας είναι ασθενική (υποτίθεται), οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι.Βλέπουμε μια Ρωσία που έχει λόγο στην Συρία, στην Κορέα και στην Λατινική Αμερική. Αυτό δεν δείχνει μια αδύναμη χώρα προφανώς.

Ο ρωσικός στρατός δεν γίνεται να διατηρηθεί χωρίς την ατμομηχανή του, που είναι η οικονομία, οπότε οι διαρροές των Δυτικών είναι απόλυτα προπαγανδιστικές.

Μας ενδιαφέρει η Ρωσία όχι επειδή είναι «σύμμαχος μας» αλλά επειδή είναι μια υπερδύναμη με την οποία πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις.

Όπως είναι λογικό, διπλωματικό πλεονέκτημα έχει αυτός που έχει στρατιωτική ισχύ. Αυτό είναι το δόγμα που ακολουθεί Ο Πούτιν. Δήλωσε ξεκάθαρα ότι: «Δεν υπάρχει καμία χώρα στον πλανήτη με Άμυνα ικανή να σταματήσει τους ρωσικούς πυραύλους. Τα όπλα που καταστρέφουν κάθε Άμυνα τα έχουμε ήδη στο οπλοστάσιό μας και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες».

Τι είπε ο Πούτιν στην ουσία; «Δεν μας σταματά κανείς και τίποτα».

Τα συμπεράσματα βγαίνουν πολύ εύκολα και να φανταστεί κανείς ότι ακόμα και σήμερα λίγοι γνωρίζουν ότι η Ρωσία είναι υπερανεπτυγμένη. Αυτό συμβαίνει επειδή το Κρεμλίνο «δουλεύει κάτω από το τραπέζι».

Πηγή εικόνας: eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...