Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επέβλεψε σήμερα ασκήσεις με πυρηνικά όπλα από το κέντρο επιχειρήσεων στο Κρεμλίνο μαζί με τον στενό σύμμαχό του, τον Λευκορώσο ομόλογό του Αλεξάντερ Λουκασένκο, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Ρώσου προέδρου.
Η Ρωσία έπληξε με βαλλιστικούς πυραύλους και πυραύλους κρουζ θαλάσσιους και χερσαίους στόχους στο πλαίσιο στρατηγικών πυρηνικών ασκήσεων που επέβλεψαν οι δύο άνδρες.
Οι ετήσιες ασκήσεις περιελάμβαναν εκτοξεύσεις των υπερηχητικών πυραύλων Kinzhal και Tsirkon και ορισμένων άλλων όπλων, ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του.
Το Κρεμλίνο έχει ανακοινώσει ότι οι ασκήσεις αυτές εντάσσονται σε μια τακτική διαδικασία εκπαίδευσης και διαψεύδει ότι συνιστούν ένδειξη κλιμάκωσης της ουκρανικής κρίσης.
Την ίδια ώρα, η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας ξεκίνησε σήμερα έρευνα σχετικά με αναφορές ρωσικών μέσων ενημέρωσης ότι ένα ουκρανικό βλήμα εξερράγη στην περιοχή Ροστόφ της Ρωσίας περίπου 1 χλμ. από τα σύνορα, ανέφερε η υπηρεσία στον ιστότοπό της.
Αναφορές για το περιστατικό μετέδωσαν νωρίτερα τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων RIA και TASS, τα οποία επικαλέστηκαν ανώνυμη πηγή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.
Το ερώτημα που “καίει” αυτή τη στιγμή τον πλανήτη είναι αν οι διεθνιστές της Δύσης είναι σε θέση να ρισκάρουν να πέσουν πυρηνικά πάνω στον πλανήτη, καθώς η ρωσική ηγεσία είναι αποφασισμένη να πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως σε περίπτωση που δεν έχει άλλα περιθώρια να ξεφύγει τον πόλεμο.
(φωτο:video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συμμετοχή του Κυρ. Μητσοτάκη στο India AI Impact Summit 2026 στο Νέο Δελχί – Θα συναντηθεί και με τον Μόντι
- Τρίκαλα: Προθεσμία για αύριο το μεσημέρι πήρε ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας
- Πρόεδρος Π.Σ.Ι.ΚΤΕΟ: «Αν πιείς, καλύτερα συνοδηγός» – Κατανάλωση αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί
- Καλαφάτης: «Θέλουμε η έρευνα να απαντά σε πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων»
- Τότε θα ανακοινωθεί η επόμενη αύξηση του κατώτατου μισθού
- Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη
- Θεσσαλονίκη: 24χρονος έπεσε από γέφυρα στον Περιφερειακό
- «Φρένο» στην παράνομη διέλευση δικύκλων από πεζόδρομους στην Θεσσαλονίκη
- Έρχεται θεατρικό μιούζικαλ για τον Έλβις Πρίσλεϊ
- Κατά 3,4% αυξήθηκε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον περασμένο Οκτώβριο
Κύρια Θέματα









